пʼятниця, 14 грудня 2018 09:52

Не гірше, ніж у Нью-Йорку: Сніжана Єгорова та Женя Кот оцінили грандіозне новорічне шоу
23

Сніжана Єгорова
Фото: Прес-служба
Яна Соломко
В'ячеслав Соломка
Донька Олі Полякової, Марія, з подругою

У Концерт-Холі ВДНГ відбувся допрем'єрний показ зимового 3D-шоу для всієї родини від режисерів-постановників Костянтина Томільченко і Олександра Братковського "Winterra. Легенда казкового краю".

Оцінити шоу світового рівня від Starlight Entertainment зібралися зіркові гості зі своїми сім'ями: Андрій Хливнюк, Павло Зібров, Соломія Вітвіцька, Ігор Кондратюк, група Open Kids, Сніжана Єгорова.

"Гарне шоу, тут використовують додаткові жанри у порівнянні в "Вартовими мрій": вокал, акробати на доріжках, це дуже було круто, яскраво. Шоу дивився на одному диханні, легко, теплі відчуття, я не хотів відволіктися чи заснути, єдине чого не вистачало в шоу - це мене - жартує Женя Кот, був задіяний у одній з головних ролей у попередньому новорічному шоу "Вартові мрій", - Я знаю цю команду протягом багатьох років і можу з гордістю сказати, що шоу, яке вона робить, найвище за рівнем в Україні та країнах пострадянського простору. Тут все унікальне. Воно цілісне і це найголовніша його сильна риса, повноцінне новорічне шоу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сяюча Марія Єфросиніна та зірка польського кіно представили святковий блокбастер

Знайшли час на нове шоу і Анатолій Анатоліч, Олександр Педан, Яна Соломко, Генадій Попенко, В'ячеслав Соломка, Андрій Чорновол, Олег Собчук, LAUD, Жан Гріцфельдт, Роза аль Намрі, Семен Горов, Руслан Махов і багато інших.

Автор: Прес-служба
  Женя Кот
Женя Кот

"Приємно, що у нас створюється подібне. Ми тільки з родиною з Нью-Йорку прилетіли, де були теж на шоу. Те, що я побачила в Україні нічим не гірше", - говорить Яна Соломко.

Автор: Прес-служба
  Донька Олі Полякової, Марія, з подругою
Донька Олі Полякової, Марія, з подругою

"У мене майже немає вільного часу, постійно займаюсь: музика, танці, сольфеджіо, музлітература, полденс, бальні танці, спів, плавання, їзда верхи. Щоб прийти на шоу "Winterra. Легенда казкового краю", плавання відмінила", - ділиться донька співачки Олі Полякової, Марія.

Прем'єра шоу відбудеться вже 14 грудня. Вистави проходитимуть в будні та вихідні протягом усіх різдвяних свят.

"На мій погляд, це найкраще шоу, з тих що бачила серед "Вартові Мрій" та "Дім Таємнічіх Пригод". Авжеж, кращим шоу було перше, але я бачила і Cirque du Soleil, шоу в Лас-Вегасі і у мене були питання. Але на сьогодні я можу сказати, що "Winterra. Легенда казкового краю" найближчий варіант до світових стандартів, які я бачила. На мій погляд, це перш за все завдяки Кості Томільченку. Я багато років спостерігаю за його творчістю і вважаю, що він найталановитіша людина у світі. До того є тут є матеріальні кошти, які допомогли у реалізації", - говорить Сніжана Єгорова.

Нове шоу увібрало в себе кращий досвід організаторів і творців прем'єри цієї зими "Winterra. Легенда казкового краю". Головні герої шоу розповідають глядачеві історію в піснях, автором яких виступив український музикант Юрій-Юркеш Юрченко.

В основі сюжету шоу - захоплива історія про пригоди хлопчика, який, як це часто буває в родині, свариться з молодшим братом, виганяє його з дому на холод, не усвідомлюючи, що робить. Він потрапляє в казкове крижане королівство Winterra до злого Мороза, який втратив віру в людей і в чудо, і в якого теж ніхто вже давно не вірить. Хлопчик йде рятувати молодшого брата, який потрапив в крижаний край, і змінюється в цих подіях, стає добрішим. Змінюється і Мороз: він перетворюється на того, колишнього, до якого всі звикли. Ролі казкових персонажів виконують актори, танцюристи, гімнасти, а також відомі в усьому світі акробати і циркові артисти. Головних героїв постановки - братів - грають 11-річний Єгор Конончук і 12-річний Саша Балабанов.

Зараз ви читаєте новину «Не гірше, ніж у Нью-Йорку: Сніжана Єгорова та Женя Кот оцінили грандіозне новорічне шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути