Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2018 14:14

"Не дай Боже, щоб у нас була така поліція" - Олександр Скічко розкрив секрети нового скетчкому "Копи на роботі"
5

Олександр Скічко зіграв головну роль у новому серіалі про поліцейських
Фото: Прес-служба
Шефа поліцейського відділку зіграв Володимир Горянський
Актори Анна Кузіна та Олександр Скічко
Серіал "Копи на роботі" є адаптацією французького скетчкому
Серіал "Копи на роботі" є адаптацією французького скетчкому

10 квітня на телеканалі ICTV стартує український скетчком "Копи на роботі". Це адаптація відомого французького серіалу Commissariat Central.

В центрі сюжету - будні шістьох поліцейських та їхнього шефа - капітана Петра Петровича, якого грає Володимир Горянський. У кожній серії герої розплутують детективно-комедійні ситуації. Копам доводиться мати справу з різними персонажами: від інтелігенції, студентів та хіпстерів до головорізів, безхатьків та грабіжників.

"Цей поліцейський відділок мало схожий на ті, які ви можете побачити в нашій країні. Тому що правда життя - це не правда мистецтва. У нас вийшла свого роду казка з веселими і добрими персонажами, які навіть працюють не в формі, як годиться, а в повсякденному одязі", - розповідає режисер Денис Тарасов.

У серіалі знялись такі актори, як Анна Кузіна, Дмитро Усов, Катерина Вишнева, Андрій Ісаєнко та Артемій Єгоров.

Одну з головних ролей зіграв телеведучий Олександр Скічко. Про зйомки та особисте життя "новоспечений коп" розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

Розкажіть про вашого персонажа?

Це типовий коп із голлівудських фільмів. Той, який мріє бути суперкрутим. Для цього він ходить і розмахує пістолетом. Але при цьому він великий боягуз. Якщо якась небезпека, він ніколи не буде ризикувати своїм життям. Мій персонаж обожнює дівчат, справжній ловелас, але може в нього ще й жінки не було. Він добре спілкується з героїнею, яку грає Аня Кузіна. Дівчина постійно в пошуку того єдиного, але їй постійно не щастить.

Автор: Прес-служба
  Актори Анна Кузіна та Олександр Скічко
Актори Анна Кузіна та Олександр Скічко

Це ваш перший досвід роботи в кіно?

Я не можу сказати, що це прямо перший досвід. У мене було багато епізодичних ролей. Однак це перша головна роль. Круто, коли ти працюєш в серіалі з людьми, які не перший день в кіно. З ними можна досвіду набиратися. Вони грають дуже легко, не хвилюються. Ти дивишся на них і все копіюєш. В цілому, це ж комедія і відповідно більш простіше треба відноситись. Я стараюсь через себе все пропускати. У мене є певний образ Олега Ляшка, який я намагаюсь пропускати. Треба робити все від того, яке воно має бути в реальному житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки "Сувеніру з Одеси" спустились у столичне метро

Яка атмосфера на знімальному майданчику?

У нас і правда дуже кльова атмосфера. Мені це нагадує серіал "Друзі", бо всі жартують, спілкуються. У нас є можливість для імпровізації, дозволяють режисери. Кожного разу в скетчах, коли він завершується якимось жартом, режисер чекає 5 секунд, раптом якийсь жарт народиться.

Як вам сам сценарій? Він на вашу думку смішний?

Деякі скетчі дуже смішні, частина з певним французьким акцентом. У Франції вони роблять гумор в стилі Луї Дефінеса. У нас це сприймається, як пережитки КВН і ніби надумано, так не може бути. Ми стараємось це робити, як для України. Це адаптація.

Автор: Прес-служба
  Шефа поліцейського відділку зіграв Володимир Горянський
Шефа поліцейського відділку зіграв Володимир Горянський

Як грається з Володимиром Горянським?

Якби ж нашу поліцію очолював такий шеф, якого грає Володимир Горянський. Який постійно їсть бутерброди, намагається скласти кораблика з паперу, п'є чай, ходить і розказує всім щось. Якби в нас були такі шефи поліції, то в нас би була найдобріша поліція в світі. Взагалі, це не серіал про поліцію. Це серіал про казковий відділок, який не може існувати в світі, бо не дай Боже, щоб у нас була така поліція. Поліція, яка жартує, відпочиває, може відпустити злочинця легко.

Вас колись зупиняла поліція?

За весь час, поки у нас з'явилась нова поліція, мене ні разу не зупиняли. Декілька разів це було виключно вночі: "Альо, все нормально? Ви не пили? – Добре, їдьте далі". Жодного разу в мене не було ніяких конфліктів, коли я навіть порушував, слава Богу, не зупиняли. Зі старою міліцією частіше зустрічався. Але всі зустрічі були такого плану: "Оооо, доброго дня! Сержант Петренко, а я бачу ви поспішаєте кудись так?!". Всі зустрічі були абсолютно однакові. Зазвичай, якщо ти зробив невеличке порушення, і вони починають посміхатися, загравати, це означає, що хтось хоче селфі із Тарасом Шевченком чи Лесею Українкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін та Олександр Скічко отримали титул "посмішка року"

Де важче працювати - в серіалі, чи на сцені Євробачення?

В серіалі можна робити дублі. Коли є можливість перезаписувати багато разів, то ти розслаблений. Якщо ти працюєш в прямому ефірі, враховуючи те, що це шоу світового масштабу, і на тебе дивляться мільйони людей, звичайно, є хвилювання. Прямий ефір - це страшніше.

Наскільки збільшився ваш гонорар після Євробачення?

Мені здається, що заходів стало просто більше. Хто мене не знав до Євробачення, стали впізнавати на вулицях, почали також часто запрошувати на англомовні заходи. Кількість заходів збільшилась. А на питання про гонорар я не хочу відповідати.

Чи погодились би ще раз провести Євробачення?

Із великим задоволенням! Якщо раптом Україна виграє, то я б дуже хотів спробувати. Це неперевершені емоції, коли ти працює на таку велику кількість людей. Там великі масштаби, і це захоплює.

Автор: Прес-служба
  Серіал "Копи на роботі" є адаптацією французького скетчкому
Серіал "Копи на роботі" є адаптацією французького скетчкому

Чи не боїтесь залишитись після Євробачення в амплуа "веселуна"?

Я не боюсь бути собою. Яким я був на Євробаченні, таким я є в житті. Не страшно бути собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів" був змушений піти з дому під час зйомок фіналу серіалу

Чи хотіли б далі займатись акторською справою?

Насправді, так і є. Мене зараз почали активно запрошувати на різні кастинги. Зараз хочу знятись в повноцінному кіно, щоб піти з сім'єю, взяти попкорн та подивитись. Найбільша мрія у сфері кіно – це знятись в екшні. На жаль, кіно, яке знімають в Україні, більше драма, комедія. Я вже себе в такому пробував. Немає конкретного персонажа, якого б я хотів зіграти. Але кожен чоловік мріє зіграти Джеймса Бонда, і я не є винятком. Мені також цікаво було б знятись в історичному фільмі, там, де буде епоха XIV чи XIX століття. Цікаво, коли люди їздять на каретах, ходять у красивих костюмах.

Творча група серіалу "Сувенір із Одеси", який транслюватиме канал 1+1, провела соціальний експеримент у київському метрополітені. Продюсер телефільму Олександр Омельянов, а також актори Геннадій Попенко і Сергій Малюга, котрі зіграли одеських бандитів 1917 року, приміряли на себе образи кишенькових злодіїв.

Зараз ви читаєте новину «"Не дай Боже, щоб у нас була така поліція" - Олександр Скічко розкрив секрети нового скетчкому "Копи на роботі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути