вівторок, 20 березня 2018 11:40

Зірки "Сувеніру з Одеси" спустились у столичне метро
6

У столичному метрополітені з'явилися кишенькові злодії "навпаки" - вони не крали, а підкидали купюри пасажирам громадського транспорту.

Таким чином творча група "Сувеніри з Одеси" напередодні прем'єри вирішила нагадати пасажирам про важливість бути уважними до своїх речей. Актори, які зіграли одеських бандитів в серіалі - Генадій Попенко і Сергій Малюга, а також продюсер проекту Олександр Омельянов в образі нальотчиків початку ХХ століття "орудували" на станціях метро Вокзальна і Театральна - на них, за статистикою, стається найбільша кількість крадіжок.

Гроші, до речі, підкидали не звичайні, а старовинні – за зразком одеських купюр 1917 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Вертинський та Дмитро Сова презентували історичний серіал "Сувенір з Одеси"

"За такими банкнотами полювали кишенькові злодії за часів Мішки Япончика на початку ХХ століття. І хоча банди легендарного одеського нальотчика вже давно немає, "гострі козирки" як і раніше орудують в громадському транспорті. Сподіваємося, після такої жартівливої акції пасажири будуть більш уважними до своїх речей, і про кишенькових злодіїв ми будемо знати хіба що з кіно. А поки, як кажуть, "не ловите ґав" в рідному місті", - розповідають ініціатори акції.

Цікаво, що незважаючи на колоритний зовнішній вигляд акторів, багато пасажирів зовсім не помічали, як у їхніх кишенях опинялися незвичайні купюри. При цьому всі з гумором і цікавістю поставилися до акції.

А серіал "Сувенір з Одеси" про кримінальний світ початку ХХ століття стартує вже сьогодні о 21:00 на каналі 1+1.

Зараз ви читаєте новину «Зірки "Сувеніру з Одеси" спустились у столичне метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути