вівторок, 06 жовтня 2020 17:38

"Не Ангел": гурт "Біла Вежа" презентував соціальний кліп

"Не Ангел": гурт "Біла Вежа" презентував соціальний кліп
"Біла Вежа" – рок-гурт, у складі якого 5 музикантів. Фото: надане піар-агентом гурту

Гурт "Біла Вежа" випустив відеокліп на пісню "Не Ангел". Зовсім скоро гурт випустить альбом, який, попри осінь, має назву "Там, де весна".

"Ми хотіли відзняти кліп саме на пісню "Не Ангел". Вважаємо, що саме тепер потрібно нагадати усім українцям, що на сході нашої країни воюють хлопці, за якими сумують їхні родини. І що наші думки, молитви та підтримка - це те, що дає їм наснаги витримати пекло війни", - каже лідер гурту Максим Іващенко.

Пісня "Не Ангел" присвячена серйозній темі. Саме тому хлопці з усією відповідальністю підійшли до створення кліпу і вирішили зробити все на найвищому рівні.

"Я одразу зателефонував режисеру Віктору Скуратовському і запропонував співпрацю. Коли основна ідея була знайдена, ми ще приблизно місяць готувалися до зйомок. Віктор скрупульозно підійшов до процесу: вибору акторів, одягу для гурту, локації, антуражу. Ми задоволені результатом, оскільки хотіли відзняти кліп як невеличке кіно, яке підкреслить сенс пісні", - підсумовує фронтмен гурту.

Головні ролі у кліпі виконали учасник шоу "Танці з зірками" Юрій Гурич та танцюристка шоу-балету Насті Каменських (NK) Юлія Аладько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mountain Breeze презентують перший у світі tiktok-альбом

"Біла Вежа" – рок-гурт, у складі якого 5 музикантів. За час свого існування гурт випустив 3 альбоми та відзняв 9 відеокліпів.

Гурт "Маха" презентує екранізацію пісні "Тут і там". Сингл увійде до міні-альбому гурту. "Тут і там" - уособлення боротьби зі страхами та перепонами, які замикають нас зсередини на шляху до нашої мети.

Зараз ви читаєте новину «"Не Ангел": гурт "Біла Вежа" презентував соціальний кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути