четвер, 01 жовтня 2020 18:43

Mountain Breeze презентують перший у світі tiktok-альбом
6

Mountain Breeze випустили альбом "9 минут". У цьому році кількість користувачів Tiktok перевищила 1,5 млрд. Челенджі, гумор, танці і музика переповнили інформаційний простір. На тлі цього у фронтмена гурту Mountain Breeze виникла ідея про створення альбому абсолютно нового формату.

"Ідея tiktok-альбому народилася під час весняного посиленого карантину. Було досить часу, щоб перезавантажитися і просто зануритися в творчість. Також з'явилося більше часу, щоб заглянути в соц. мережі. Зокрема, дізнатись, що набирає популярність в Tiktok. Я побачив, що, на жаль, Tiktok містить, крім музики і челенджів, дуже багато безглуздого контенту. Після цього і прийшла ідея створити альбом у форматі Tiktok, який покаже більшості користувачів, що контент може бути корисним і нести добро, а також відкриє новий формат в світі музики", - каже фронтмен гурту Олександр Біляк.

Альбом “9 минут” несе в собі не лише розважальну, але і соціальну місію
Фото: надане піар-агентом гурту
Альбом “9 минут” несе в собі не лише розважальну, але і соціальну місію
Альбом “9 минут” несе в собі не лише розважальну, але і соціальну місію
Альбом “9 минут” несе в собі не лише розважальну, але і соціальну місію
Альбом “9 минут” несе в собі не лише розважальну, але і соціальну місію

Tiktok-альбом "9 минут" – це повноцінний музичний альбом, що включає 9 пісень і 9 відеокліпів, відзнятих у вертикальному форматі та об'єднаних однією історією. Тривалість кожної пісні й відео не перевищує однієї хвилини. Оскільки спочатку цей альбом орієнтований саме на цю молоду соц.мережу, музиканти вирішили зробити спільну колаборацію з найпопулярнішим tiktok-хаусом в Україні – Ulove Home.

Альбом "9 минут" несе в собі не лише розважальну, але і соціальну місію. "Кліпи" на деякі пісні включають елементи жестової мови: таким чином, люди з вадами слуху також зможуть "почути" і насолодитися творчістю гурту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Тиск" представив пісню "Легіт Чек"

У роботі над альбомом "9 минут" Mountain Breeze залучили єдиний в Україні шоу-балет людей з вадами слуху "Без слів", які допомогли реалізувати ідею візуалізації музики в танці на мові жестів. На зйомки кліпів гурт витратив понад 5 знімальних днів. За період зйомок фронтмену гурту довелося вивчити мову жестів, навчитися співати навпаки, отримати понад сотню ляпасів і виплакати кілька літрів сліз.

Співачка Ikstina представила танцювальну версію свого пристрасного хіта "Señorita". Автором соковитого реміксу став український артист та саундпродюсер Eddie Feel.

Зараз ви читаєте новину «Mountain Breeze презентують перший у світі tiktok-альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути