середа, 18 жовтня 2017 03:28

Назвали 5 найдорожчих бюстгальтерів Victoria's Secret
6

Напередодні грандіозного шоу Victoria's Secret, яке цього року пройде в Шанхаї, ТСН вирішила згадати, хто з "ангелів" бренду за всю його історію представляв на подіумі найдорожчі бюстгальтери.

Жизель Бундхен – шоу 2000 року

Автор: Getty Images
  Жизель Бундхен
Жизель Бундхен
Знаменита бразилійка працювала з брендом від 2000-го до 2007 рік і першого ж року співпраці удостоїлася честі вийти на подіум у найдорожчому Fantasy Bra за всю історію показів Victoria's Secret. Її комплект називався Red Hot і оцінювався у рекордні $ 15 млн. Розкішний бюстгальтер з розсипом рубінів був злегка затісний для форм Жизель, але, можливо, так і було задумано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Кейт Міддлтон станцювала з ведмедем на вокзалі

Кароліна Куркова - шоу 2002 року
Автор: Getty Images
  Кароліна Куркова
Кароліна Куркова

Чеська манекенниця Кароліна Куркова співпрацювала з маркою з 2005-го по 2007 рік. На шоу бренду e 2002 році модель представляла на подіумі дорогоцінний бюстгальтер Star of Victoria вартістю $ 10 млн. Бра був трохи схожий за своєю формою на той, в якому блищала на подіумі Жизель, хоча і виглядав він не так ефектно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталка Карпа разом з героєм АТО записали пісню, присвячену матерям військових

Кендіс Свейнпоул - шоу 2013 року

Автор: Getty Images
  Кендіс Свейнпоул
Кендіс Свейнпоул

Південноафриканський "ангел" Кендіс Свейнпоул ще до декретної відпустки встигла представити на подіумі Fantasy Bra. Цілих три роки після старту роботи на бренд Кендіс знадобилося, щоб у босів марки не виникло сумнівів, що з цим надзавданням дівчина впорається. На шоу Свейнпоул сяяла у розкішній Royal Fantasy Bra за $ 10 млн. Яке складалося з 4200 дорогоцінних каменів: рубінів, діамантів і жовтих сапфірів, а в центрі бюстгальтера знаходився рубін грушоподібної форми у 52 карати. Виглядало все це на Кендіс неймовірно красиво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Письменниця закликала Меланію Трамп врятувати жінок колишнього СРСР

Адріана Ліма – шоу 2008 року

Автор: Getty Images
  Адріана Ліма
Адріана Ліма

Бразилійка Адріана Ліма працює на бренд VS з 1999 року і вже двічі блищала на подіумі у дорогоцінному бюстгальтері. На шоу марки в 2008 році вона представила комплект Black Diamond вартістю $ 5 млн, що складається з чорних і білих діамантів і рубінів. Комплект доповнили ажурною спідницею і довгими рукавичками, а також величезними крилами лебедя за спиною.

Адріана Ліма і Алессандра Амбросіо – шоу 2014 року

Автор: Getty Images
  Алессандра Амбросіо
Алессандра Амбросіо
Другий раз на подіум в дорогоцінному бра Ліма вийшла у тандемі із ще однією бразилійкою Алессандрою Амбросіо. Це було на шоу у 2014 році, і називалися ці комплекти Dream Angels Fantasy Bra - кожен вартістю $ 2 млн. Тоді вперше за всю історію бренду відразу двоє "ангелів" представляли на подіумі два дорогоцінних бюстгальтера.
Автор: Getty Images
  Адріана Ліма і Алессандра Амбросіо
Адріана Ліма і Алессандра Амбросіо
У дорогих бюстгальтерах також виходили на подіум Хайді Клум (комплект Millennium Bra вартістю 10 млн і комплект Heavenly Star вартістю 12,5 млн), Тайра Бенкс (комплект "Heavenly "70"вартістю 10 млн) і знову Жизель Бундхен (комплект Sexy Splendor вартістю 12, 5 млн).
Зараз ви читаєте новину «Назвали 5 найдорожчих бюстгальтерів Victoria's Secret». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути