субота, 25 червня 2022 04:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"Навіть у найтемніші часи, їхні серця відкриті" – зірка "Гаррі Поттера" звернувся до українців

"Навіть у найтемніші часи, їхні серця відкриті" – зірка "Гаррі Поттера" звернувся до українців
Британський актор Том Фелтон записав відеозвернення до українців. Фото: Getty Images

Британський актор Том Фелтон, який став популярним завдяки ролі Драко Малфоя у фільмах про "Гаррі Поттера", звернувся до українців. Він відзначив їхню небайдужість до тварин.

Зірка захоплюється героїзмом народу України, який відважно обороняється від російських загарбників. Його відеозвернення опублікувала всеукраїнська організація UAnimals, яка бореться за права тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без носа і лисий: Зеленський сказав, на кого схожий Путін

"Це спеціальне послання до хоробрих людей України, яка не перестає надихати. Навіть у найтемніші часи для українців, їхні серця достатньо відкриті, щоб намагатися врятувати навіть тварин. Тож від Тома Фелтона усім хоробрим українцям, які зараз намагаються допомогти та зробити стільки хорошої роботи, скільки вони можуть у цей жахливий період, – надсилаю свою любов", – сказав актор.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UAnimals.ENG (@uanimals.eng)

Британський актор Данієл Редкліфф, який отримав всесвітнє визнання завдяки ролі юного чарівника Гаррі Поттера, влаштував акцію підтримки України. Зірка повідомив на своїй сторінці в Instagram, що кошти від продажу мантій і краваток, виконаних у стилістиці картини про чарівника Гаррі Поттера, підуть на допомогу українським родинам.

Зараз ви читаєте новину «"Навіть у найтемніші часи, їхні серця відкриті" – зірка "Гаррі Поттера" звернувся до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути