Ексклюзиви
пʼятниця, 04 грудня 2009 15:03

Наташа Корольова шокує чоловіка своїми сексуальними фантазіями
7

В кінці листопада відбулися зйомки музичного кліпу Семена Горова для Наташі Корольової. Співачка довірилася режисерові і дала волю своїм сексуальним фантазіям.

Корольова приїхала на зйомки до Києва без чоловіка Тарзана і за її словами відео стане справжнім сюрпризом для коханого - в кліпі він побачить дружину в дуже сміливих сексуальних вбраннях, які здатні добряче розпалити вогонь подружнього кохання.

У новому відвертому кліпі Корольової "Кохання без правил" вона за наполяганням режисера відмовилася від звичного сценічного стилю і приміряла на себе три абсолютно несподіваних, зухвалих амплуа.

Присутні на зйомках дійсно насилу впізнавали Наташу. Співачка була і зухвалою японською школяркою, і покірною черницею.

З розвитком сюжету Наташа скидає з себе сковуюче чернече вбрання і опиняється в більш ніж відвертому одязі. Починається справжнє "Кохання без правил" - небезпечне почуття, що стало основною темою нового відеокліпу Наташі Корольової.

"Чоловік, звичайно, буде в шоці!", - не раз говорила на знімальному майданчику Корольова.

Співачка упевнена, що Тарзану сподобається її сміливість, і їхні сімейні стосунки після цього стануть набагато цікавіші.

Семен Горов так само зйомками залишився задоволений: "Наташа заводилася перед камерами миттєво. Я радий, що запропонував їй бути на майданчику сміливою і екранізував досі невідомі фантазії співачки".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Наташа Корольова шокує чоловіка своїми сексуальними фантазіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути