понеділок, 18 грудня 2017 16:35

Наталя Могилевська зробить все, щоб створити сім'ю

Наталя Могилевська зробить все, щоб створити сім'ю
Співачка Наталя Могилевська зробить все, щоб створити сім'ю Фото: star.korupciya.com

Співачка Наталя Могилевська зробить все, щоб створити сім'ю, але при цьому готова прийняти самотність.

"Моє серце, як і раніше вільне. Але я оговталась після розставання з чоловіком і відчуваю, що сьогодні готова до створення нових відносин", - сказала Могилевська в інтерв'ю ELLE Україна.

Останні кілька років для Наталі Могилевської були непростими. Вона розлучилася, втратила маму, розчарувалася в професії і на кілька років зникла з радарів шоу-бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська заспівала з прихильниками

"Ми схильні до різних страхів - самотності, безгрошів'я, смерті. В нас є все: ми буваємо ревниві, жадібні, заздрісні. Але ти або дозволяєш цьому взяти над собою владу, або намагаєшся зробити все, щоб було інакше. Мій життєвий девіз - зроби все, що можеш, а буде так, як повинно бути! Тому я зроблю все можливе, щоб створити сім'ю, але буду готова прийняти і свою самотність", - додала співачка.

Заговорити про співачку знову змусила низка декількох гучних подій: участь і згодом перемога в проекті "Танці з зірками", тренерство в шоу "Голос. Діти", нові хіти.

Тренер 4 сезону вокального проекту "Голос. Діти", українська співачка Наталія Могилевська у 2-му випуску переплутала учасника Єгора Горлова з дівчинкою.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська зробить все, щоб створити сім'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути