вівторок, 14 лютого 2012 17:36

Наталя Могилевська подорожувала по Кубі на конях і возах

Наталя Могилевська подорожувала по Кубі на конях і возах

Наталя Могилевська провела відпочинок на Кубі. Про це співачка розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", пише ТСН.

"Я чудово провела час на Кубі. Загалом, у мене було відчуття, що я потрапила в комедію "3+2". Загалом я об'їздила її всю на машинах, конях, возах. Ночувала в найстаріших готелях і навіть в будинку у кубинця", - зізналася артистка.

За словами Могилевської, вона згадала себе маленькою дівчинкою.

"Яка їла морозиво, їла три рази на день, і не знала, що в житті ще найкраще попереду. Ну якось так, якоюсь дуже радянською дівчинкою", - підкреслила вона, відзначивши, що відчувала себе на Кубі як в дитинстві Радянського Союзу наших батьків: "Тому що молодше 60-го року там немає нічого".

"З п'ятої вечора у них працюють якісь такі будинки культури: будинок шашок, будинок культури, будинок музики, будинок, куди люди приходять грати в доміно. Ось такі цікаві види розваги", - поділилася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська зізналась, що любить лисих інтелігентних очкариків

Наталя зізналася, що танцювала там сальсу.

"Я спочатку танцювала, а потім вихоплювала мікрофони з рук всіляких музикантів, яких було дуже багато, і співала в кожному кафе. Вечір закінчувався тим, що я співала. Я вивчила дві іспанські пісні напам'ять, відчувала себе королевою", - розповіла Могилевська.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська подорожувала по Кубі на конях і возах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути