Ексклюзиви
понеділок, 15 серпня 2016 13:30

Наталка Карпа відсвяткувала день народження в Туреччині
4

Співачка Наталка Карпа разом з нареченим Євгеном Тереховим побували в місті Ефес в Туреччині

Наталка Карпа на особистій сторінці мережі Facebook поділилася враженнями від святкування свого Дня народження і розповіла про три матері, які завжди її оберігають. Також співачка подякувала друзям і фанам за привітання і зізналася, що в цей особливий день виконала свою мрію - поїхала в місце особливої ​​сили, де жила колись Діва Марія.

"Незвичайний сьогодні видався день ... Для тих, хто не знає, я не люблю святкувати свій день народження ... ну так є, і нічого з цим не поробиш)

Я вважаю, що у кожної людини є три мами - та, що народила, та - на якій народилася і зростала (у мене це Україна) і Богоматір, яка завжди оберігає !!! Ось сьогодні вдалося побувати в місці, де останні роки провела Діва Марія - в Ефесі! Я про це давно мріяла, хоча дорога була далекою, але це варто того! Місце особливої ​​сили, далеко в горах, невелике паломництво до святого місця кращий варіант провести день рождения !!!

П.с. А всю дорогу я читала Ваші привітання, їх було дуже багато, спасибі - посмішка з обличчя завдяки Вам не сходила !!!"

Нагадаємо, що співачка Наталка Карпа та Герой АТО Євген Терехов готуються до весілля.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Карпа відсвяткувала день народження в Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути