Ексклюзиви
середа, 08 грудня 2021 15:57

Наталка Карпа в бікіні вперше розсекретила, як схудла на 12 кг: "Не думайте брати приклад"
5

Співачка і ведуча 40-річна Наталка Карпа не приховувала від шанувальників, що під час вагітності сильно поправилася. Зірка народила доньку Злату два роки тому.

Та виконавиця вирішила розповісти історію схуднення, аби застерегти. Карпа вперше поділилася деталями в Instagram. Разом з довгим дописом вона опублікувала світлини, на яких позує в рожевому бікіні.

За словами артистки, вона давно мала розказати про те, як втратила вагу. Фанати в мережі постійно її питають про схуднення.

"Коли я була при надії і після народження Злати, я суттєво набрала вагу (під час вагітності - понад 20 кілограмів, потім 8-10 скинула, але зайвої було достатньо). І спроби повернутись у форму були неодноразові, але оскільки весь час на грудному вигодовуванні (а це недоспані ночі і квадратна голова нон-стоп), тому ці спроби були малопомітні", - поділилася вона.

Карпа пояснила, що через любов до підписників не хотіла пропагувати неправильний метод схуднення.

"Я втратила 12-15 кілограмів через стрес. Так, сильні емоції (як негативні, так і позитивні) здатні забирати енергію, зокрема і кілограми", - розповіла співачка.

Співачка Наталка Карпа розкрила, як їй вдалося схуднути на 12-15 кг
Фото: instagram.com/natalkakarpa
Співачка Наталка Карпа розкрила, як їй вдалося схуднути на 12-15 кг
Співачка Наталка Карпа розкрила, як їй вдалося схуднути на 12-15 кг
Зірка не приховувала, що набрала багато ваги під час вагітності
Такий вигляд мала Карпа понад 7 місяців тому

Як зізналася жінка, зазвичай переживання вона заїдала.

"І, відповідно, набирала. Організм після народження дитини змінився: у зоні відповідальності не лише моє "я", а й дитина. Тіло не сприймало харчів, як і серце побаченого і почутого", - зізналася зірка.

Карпа додала, що її рятували вітаміни, які регулярно вживала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудла на 20 кг фронтвумен Kazka показалася в купальнику: ефектні знімки

"Тому перший раз - але таке скажу, не думайте брати приклад. Стрес - не вихід для скидання зайвого. Схуднути можна, збалансувавши харчування (трохи відмовитись від найулюбленішого на певний час), додати фізичні навантаження і позитивне мислення. Сконцентруйтесь на любові до себе і тих, хто любить вас. Тоді гарна форма вам гарантована", - зазначила вона.

Заслужена артистка України Наталка Карпа зізналася, що їй інколи доводиться сперечатися з чоловіком щодо розподілу сімейних обов'язків.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Карпа в бікіні вперше розсекретила, як схудла на 12 кг: "Не думайте брати приклад"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути