субота, 02 січня 2016 11:10

Настя Каменських зізналась, що має від інопланетянки

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Настя Каменських та репер Потап завітали на Новорічний карнавал "Світського життя" у костюмі жителів інших планет. Співачка повідала, що має у своїй зовнішності дещо від інопланетянки.

"Я теж свого роду інопланетянка, адже у мене багато волосся і це теж свого роду антени. Наприклад, Потап, коли він творить пісні, він на секунду застигає.

Продюсер Потап теж вважає творчих особистостей трішки прибульцями

"Творчі люди дуже часто приймаються за інопланетян. Є такі люди,які 100 % інопланетяни, наприклад Сергій Звєрєв, чи можна сказати, що він не інопланетянин? ні!", - говорить Потап.

Каменських також пожалілася, що їй ніколи не дарували зірок.

"Мені досі не дарували ані планет, ані зірок", - говорить Настя Каменських.

"Нам вистачає Землі, мені здається, це найкраща планета в нашій галактиці, нехай мені плюне в обличчі будь-який зелений чоловічок", - каже Потап і додає, що вони з Настею планували полетіти у космос, але не склалося, - ми записалися, але у нас не вийшло це зробити, тому що я не влажу у космічний апарат".

Настя Каменських обожнює Новий Рік святкувати на сцені, а вдома не може себе розважити.

"Це так нудно. Одного разу це було жаливо, ми залишись вдома і я клацала кожний канал, та там були ми і нічого зовсім дивитись. Ці мандарини і "Олів'є": це було скучно. Я люблю виступати саме в цей день, бути на сцені - це оригінально, на мій погляд", - говорить співачка.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських зізналась, що має від інопланетянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути