Ексклюзиви
пʼятниця, 07 квітня 2017 06:21

Настя Каменських розпочала боротьбу із зайвими кілограмами
12

Настя Каменських
Фото: Соціальні мережі
Настя Каменських
Настя Каменських
Настя Каменських
Настя Каменських

7 квітня 2015 року співачка Настя Каменських завела сторінку в соціальній мережі, на якій ділиться секретами гарної фізичної форми і мотивує займатися спортом.

Каменьских вирішила позбутися зайвої ваги і закликати до активного способу життя своїх фанатів.

"Я почала вести свій спортивний щоденник, щоб знайти своїх однодумців і підтримку. Удосконалення себе - це найцікавіше заняття. Допоможіть мені зробити цей світ не тільки красивіше, але і легше! ", - Написала Настя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських у міні поділилася сексуальним фото

Одним з перших фото на сторінці співачки став її особистий знімок, на якому можна роздивитись її струнке тіло.

"Якщо людина багато їсть і ніяк не може наїстися, значить, у неї психологічні проблеми. Вона, як би, вибудовує навколо себе фортецю з жиру, щоб до неї не могли пробратися і зробити боляче. А коли вона стає товстою, всі навколо говорять: "ой, ти такий товстий!", людина починає їсти ще більше.

Я довго мучила себе дурними дієтами і на деякий час у мене виходило тримати форму, але любов до їжі не йшла. Зрештою, коли моя вага дійшла немислимої і не зоряної;) відмітки, я почала аналізувати свій психологічний стан.

Не намагайтеся вигадувати різні причини моєї моральної нестабільності, так як підсвідомість - незвіданий лабіринт і в основному, як учив нас дідусь Фрейд, всі проблеми з дитинства. Розумієте, улюблені! Ми їмо для того, щоб ЖИТИ. А не живемо, для того, щоб ЇСТИ. Подумай, що тебе турбує ... ", - написала Настя Каменських біля фото.

Через рік до Каменських долучився її колега і продюсер Потап. Він теж вирішив скинути зайве і сьогодні легко прокидається о 6.00 на пробіжку.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських розпочала боротьбу із зайвими кілограмами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути