неділя, 15 березня 2020 22:45

Настя Каменських поділилася правилами життя, які допомогли їй досягти успіху

Співачка 32-річна Настя Каменських розповіла прихильникам, які правила життя сповідує.

Текст із 8-ма порадами зірка опублікувала у Instagram.
До рекомендацій, як зробити життя щасливішим і наповненшим, Каменських додала світлину. Фото, зроблене у студії. Співачка, із яскравим мейком, одягнена у сірий шкіряний жакет на 4-х гудзиках.

"Хочу поділитися з вами деякими моїми думками і правилами життя. Завжди і в будь-який сітуації: 1. будьте усвідомленими і уважними; 2. будьте позитивно налаштованими, адже думки матеріальні. Все, про що ви думаєте, має властивість збуватися. Якщо це по-доброму і щиро. Згадайте сьогодні бажання, яке ви хотіли б, щоб збулося; 3. поважайте. себе і оточуючих. І приймайте зусіма перевагами і недоліками. Кожен з нас має свої приколи; 4. будьте сміливими і чесними. Перед самими собою ... і з іншими; 5. трудіться, працюйте над собою, своїми звичками, вони формують наш характер; 6. думки повинні бути добрими; 7. будьте порядними; 8. отримуйте з кожного дня урок - життя вчить нас. Це найсуворіший учитель; 8. любіть", - написала Настя.

У кінці жінка побажал усім здоров'я. Фоловери закидали Настю компліментами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських знялася для чоловічого еротичного глянцю

"Неймовірна", "Завжди на висоті", "Топ-фото!", "Настюшо, ви, як завжди, дівчина-бренд", "Ти красотка", "Неперевершена", - написали відвідувачі блогу Каменських.

Автор: Фото: instagram.com/kamenskux/
  У кінці жінка побажал усім здоров'я. Фоловери закидали Настю компліментами
У кінці жінка побажал усім здоров'я. Фоловери закидали Настю компліментами

Співачка Настя Каменських показала, як зранку тренується із чоловіком Потапом. Фото розмістила у своєму Instagram. Потап і Настя здійснили ранкову пробіжку у київському ботсаду. Артисти сфотографувалися в спортивних костюмах і шапочках. На знімках співачка зовсім без макіяжу. Підписники Насті відзначили, що і вона та її чоловік Потап виглядають постарілими.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських поділилася правилами життя, які допомогли їй досягти успіху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути