пʼятниця, 06 березня 2020 16:33

Настя Каменських знялася для чоловічого еротичного глянцю
5

Співачка стала героїнею еротичного журналу "XXL"
Фото: xxl.ua
Співачка стала героїнею еротичного журналу "XXL"
Співачка стала героїнею еротичного журналу "XXL"
Співачка стала героїнею еротичного журналу "XXL"
Співачка стала героїнею еротичного журналу "XXL"

Співачка 32-річна Настя Каменських прикрасила обкладинку весняного номера журналу "XXL" і знялася у відвертій фотосесії.

Фото обкладинки зірка розмістила в Іnstagram.

"Весна - це найрізноманітніші настрої. Від ніжних квітучих бутонів до буйних і зухвалих фарб. У моїй новій фотосесії для журналу "XXL" ви побачите цю яскраву палітру настроїв", - підписала фото Каменських.

На обкладинці Настя одягнена у шовкову спідницю з розрізом на стегні і металевому топі. Каменських не надягла нижню білизну. Це додало образу неймовірної сексуальності.

"Співачка, яка першою серед українських зірок вийшла на світовий музичний ринок і підкорила Латинську Америку, прикрасила обкладинку і стала героїнею головної еротичної фотосесії", - пише сайт видання.

Жінка позувала в чорному боді з вирізом на талії, облягаючій нюдовій сукні, білій блузі з декольте до пупка та інших сексуальних образах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Так виглядає людина, що страждає фіг**ю": Каменських здивувала новим образом

"А Джей Ло не образиться? Може ж і в суд подати!", "Амазонка", "Хороша", "З першого погляду подумав, що Дженніфер Лопес", - прокоментували фоловери.

Співачка Настя Каменських представила нову відероботу. Кліп на пісню "Lollipop" розмістила на своєму офіційному каналі в Youtube. Робота була створена спільно з Juan Magan, який визнаний у всьому світі за його вагому роль у розвитку жанру "Electro Latino". Співробітничав з такими артистами як Nelly Furtado, Bob Sinclar, INNA, Don Omar, Paulina Rubio. ⠀

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських знялася для чоловічого еротичного глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути