Ексклюзиви
пʼятниця, 15 травня 2020 11:12

Настя Каменських найромантичніші спогади lovestory з Потапом оформила у зворушливий кліп

Настя Каменських найромантичніші спогади lovestory з Потапом оформила у зворушливий кліп
Слова до пісні написав чоловік співачки, продюсер і музикант Олексій Потапенко. Музику Настя писала спільно з Потапом. Фото: instagram.com/kamenskux/

Співачка Настя Каменських створила кліп. Робота отримала назву "Спогади".

Відеороботу NK уже розмістила на своєму YouTube-каналі.

Створити неймовірно романтичну відеороботу надихнули приємні спогади під час перегляду старих фото і відео в телефоні. Мініфільм співачка зняла сама у дворі будинку.

"Спогади" - це ніжна й надзвичайно тепла історія, створена з архівних фото, відео і великої любові. Я щаслива, що нарешті ділюся з вами цією дуже значущою, особливою для мене піснею. У ній зібрано фото і відео щасливих спогадів, багато романтики і посмішок, які в один затишний вечір надихнули мене на цю пісню і перетворилися на кліп. Вийшов такий ніжний і теплий відеоальбом! Живіть так, щоб хотілося згадати кожен свій день! Не важливо, де ви зараз і де ви будете - в будь-якому куточку планети, на відпочинку або будинку, в великому мегаполісі або на дачі, з друзями, з коханою людиною, - хоч би де ви перебували, цінуйте та колекціонуйте свої спогади", - написала Настя.

Слова до пісні написав чоловік співачки, продюсер і музикант Олексій Потапенко. Музику Настя писала спільно з Потапом.

Глядачі після перегляду кліпу залишали виключно захоплені відгуки щодо їхнього спільного творіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських дала фору Керрі Бредшоу: її величезна колекція взуття вражає

"Дуже крута пісня. Тепла, ніжна, просочена щастям і любов'ю", "Сльози справді навертаються! Прекрасний витвір", "Потужний і водночас ніжний, легкий кліп, а пісня так взагалі до мурашок", "Дуже круто, зворушливо і красиво! Ви розумниця!", "Це просто краще, що тільки можна було зробити, настільки ідеально", "Ті відчуття, коли не хочеться, щоб пісня закінчувалась... емоції", - написали прихильники творчості Каменських.

Продюсер і репер Потап випустив відео на композицію "Дома". У тексті треку ідеться про те, що, навіть перебуваючи вдома з коханою людиною, почуваєшся, наче у в'язниці. "Навіть коли ти закритий у чотирьох стінах зі своєю половинкою, житло перетворюється у в'язницю й атмосфера вимушеного ув'язнення не полишає, можна знайти способи відволіктися від проблем і розвеселити себе. Чим я і зайнявся, записавши новий трек і знявши на нього кліп просто в себе вдома", - написав Потап.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських найромантичніші спогади lovestory з Потапом оформила у зворушливий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути