середа, 22 квітня 2020 16:34

Настя Каменських дала фору Керрі Бредшоу: її величезна колекція взуття вражає

Настя Каменських дала фору Керрі Бредшоу: її величезна колекція взуття вражає
Настя в короткому ролику похвалилася своїми туфлями-човниками, кросівками, босоніжками, черевиками й чобітками. Фото: instagram.com/kamenskux/

Співачка 32-річна Настя Каменських не раз зізнавалася, що є досвідченим шопоголіком.

Жінка вразила Іnstagram величезною колекцією взуття. У шафі співачки кількаповерховими рядами стоїть безліч пар на будь-який смак та випадок життя.

Настя в короткому ролику похвалилася своїми туфлями-човниками, кросівками, босоніжками, черевиками й чобітками. Сама взула чорні туфлі з гострими носами та шнурівкою до щиколотки. Каменських запропонувала топ-5 пар, якби від усього іншого довелося б відмовитися.

"Girl's weakness Якби довелося вибрати всього 5 пар взуття на рік, це були б: 1) білі кросівки; 2) класичні човники чорного кольору; 3) чорні черевики з грубою товстою підошвою; 4) чорні мінімалістичні босоніжки на підборах а-ля Stuart Weitzman; 5) універсальні сандалі на низькому ходу. Таке взуття можна поєднувати практично з будь-яким одягом! А для тих, хто, як і я, обожнює взуття і міг би дати фору Керрі Бредшоу в плані стилю, я підготувала тренди взуття 2020. Сподіваюся, що скоро ми зможемо вийти на вулицю у своїй улюбленій парі!" - зауважила Настя.

Такий "взуттєвий рай" не залишив байдужим жодного відвідувача блогу співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап показав, як заохочує сина вчитися під час карантину

"Настя клас, але кросівки найулюбленіші", "Круто", "Красуня", "Напевно, це мій рай", "Лялечка, шикарна красуня", "Клас. Мені про таке тільки мріяти", "Ось це набір. У мене вдома шафа для одягу та меншого розміру", "Пустіть мене туди, це ж мій рай", "Дуже мила", "У таких красивих ніжок повинно бути багато взуття, дуже багато", - написали під публікацією прихильники.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Girl's weakness 👠😄 ⠀ Если бы пришлось выбрать всего 5 пар обуви на год, это были бы : ⠀ 1️⃣белые кроссовки 2️⃣классические лодочки черного цвета 3️⃣черные ботинки с грубой толстой подошвой 4️⃣черные минималистичные босоножки на каблуке а-ля Stuart Weitzman 5️⃣универсальные сандалии на низком ходу ⠀ Такую обувь можно сочетать практически с любой одеждой! ⠀ А для тех, кто как и я, обожает обувь и мог бы дать фору Кэрри Бредшоу в плане стиля, я подготовила тренды обуви 2020 🔝 ⠀ Очень надеюсь, что скоро мы сможем выйти на улицу в своей любимой паре! ⠀ А пока #stayhome and get inspired! ❤️

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Настя Каменських підтримує і мотивує тих, хто дотримується умов карантину. Співачка в Instagram звернулася до прихильників 5 мовами в музичному скетчі та пісні про карантин.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських дала фору Керрі Бредшоу: її величезна колекція взуття вражає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути