пʼятниця, 28 жовтня 2022 04:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"Нас голими руками не візьмеш" – як зірки готують їжу і освітлюють кімнати без електроенергії
6

Через масовані удари російських окупантів пошкоджень зазнала енергетична інфраструктура Україна.

Для стабілізації електропостачання українців просять заощаджувати електроенергію та без нагальної потреби не користуватися певними енергетичними приладами. Також енергетикам доводиться застосувати обмеження електроенергії. І домівки знаменитостей не стали винятком.

Представники українського шоубізнесу поділилися лайфхаками, як підготуватися до відключень електроенергії та чим же зайнятися у цей час.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Представники українського шоубізнесу поділилися лайфхаками, як підготуватися до відключень електроенергії та чим же зайнятися у цей чаc
Представники українського шоубізнесу поділилися лайфхаками, як підготуватися до відключень електроенергії та чим же зайнятися у цей чаc

Ольга Сумська

Народна артистка України зізналася, що відключення світла її родину не лякають. Її чоловік-актор Віталій Борисюк заздалегідь купив газовий балончик.

"Якщо треба щось приготувати терміново, то ми готуємо щось швидке. Звісно, борщ можна теж зварити. Он у нас є героїчні українці, які варять борщ на свічках у духовці – це просто супер, так що беремо з них приклад. Я і млинці зробила на газовому балончику і супчик з фрикадельками", – розповіла вона в коментарі ТСН.

Поділилася, що також прибирає вдома та висаджує квіти.

"Можна поприбирати, я квіти висаджую: те що, у мене ще залишилося. Мені хочеться, щоб навіть взимку квітнули квіти. Є багато справ. Єдине, що світло…Важкувато. Наповнені ванни і душ не приймеш так, як раніше. Але маски теж роблю і догляд. Якраз звільнився час для догляду за собою. Тож ми, українки, завжди знаходимо для себе корисні справи і по господарству, і щодо краси", – наголосила вона.

Акторка натякнула, що закохані, приміром, поки немає світла, могли б спокійно поцілувати одне одного.

"Нас голими руками не візьмеш, навіть без електроенергії. Хоча саме без електроенергії, тут уже можна, як то кажуть, поцілувати коханого", – зазначила Сумська.

Наталка Денисенко

Акторка розповіла, що заздалегідь готується до відключень електроенергії. Вона заряджає техніку, зокрема планшет та мобільний телефон. Окрім цього, її сім'я придбала світлодіодні ліхтарі, один із яких може забезпечити світлом всю кімнату.

"Можна дивитися мультики, фільми і якісь книжки читати з цими світлодіодними ліхтарями. Або їдемо до когось у гості гуляти, у кого не вимкнули світло. Якщо гарна погода, то можемо і до парку з'їздити", – поділилася знаменитість.

Артистка Ольга Сумська зізналася, що відключення світла її родину не лякають
Фото: instagram.com/olgasumska
Співачка Lida Lee поділилася, що можна зайнятися тими справами, які довго відкладали
Акторка Наталка Денисенко розповіла, що заздалегідь готується до відключень електроенергії
Акторка Ксенія Мішина розповіла, що перебрала речі, зокрема косметичні засоби, та позбулася всього непотрібного
Виконавиця Оля Цибульська записала жартівливе відео

Її син Андрій, поки вдома немає світла, грається з іграшками.

"Йому гратися що зі світлом, що без… У нього у кімнаті купа іграшок. І він така дитина, що може себе і сам зайняти. У нас же світлодіодні ліхтарики, він один може освітлювати всю кімнату", – зазначила знаменитість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матвієнко похвалилася сімейною ідилією у Польщі: щасливі фото

Оля Цибульська

Коли окупанти почали обстрілювати енергоінфраструктуру країни, співачка в Instagram записала жартівливе відео. У ролику розповіла, чим займатимуться українці, коли не буде світла.

"Вони хочуть лишити нас без світла. Ідіоти. Так через дев'ять місяців народиться мільйон бандерівців. Слава Україні. Щекавиця темряви не боїться", – сказала Цибульська.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)

Ксенія Мішина

Акторка теж розповідала в InstaStories, що перебрала речі, зокрема косметичні засоби, та позбулася всього непотрібного. Коли ж темніє, Мішина запалює вдома свічки та медитує. Горіння свічок додає навіть ще більшої атмосфери.

Акторка лише скаржилася, що через відключення світла, сину складно бути присутнім на онлайн-навчанні.

Lida Lee

Виконавиця поділилася, що можна зайнятися тими справами, які довго відкладали. Також артистка радить приділити час спорту, для цього електроенергія не потрібна.

"Я думаю, це гарна нагода приділити час собі і справам, які довго відкладались у скриню. Або навпаки знайти нове хобі, яке не потребує наявності світла в будинку. Спорт, для цієї справи світло не потрібно, спортивний одяг, килим, або як варіант можна влаштувати кардіо тренування на сходах у під'їзді, вниз і догори, біжимо на зустріч гарному, здоровому тілу", - розповіла вона.

Сама ж Lida Lee вивчає історію України, української мови та культури, коли вдома немає світла.

"Я собі завчасно завантажила на телефон декілька освітніх подкастів про історію України, українську мову та культуру. І, звичайно, придбала Powerbank, щоб телефон не вимкнувся на найцікавішій хвилині. Для мене цей час не менш продуктивний. Найчастіше я пишу тексти пісень при свічках, вигадую нові мелодії, медитую, читаю, слухаю нову музику, коли сиджу на підвіконні і спостерігаю за улюбленими вулицями , які набувають трішки інакший вигляд, але не менш красивий. А ще цікаво спостерігати навкруги за людьми, які в домівках палять свічки або інші цікаві пристрої, різних кольорів. В такі моменти особливо відчувається тепло і єдність усієї країни, заради однієї цілі і мети", – додала артистка.

Зараз ви читаєте новину «"Нас голими руками не візьмеш" – як зірки готують їжу і освітлюють кімнати без електроенергії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути