Ексклюзиви
четвер, 04 серпня 2022 18:03

Наречений Трінчер ніжно привітав її з 21-річчям: зворушливі кадри
5

Обранець співачки й акторки Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин, привітав кохану з днем народження. 3 серпня зірка відсвяткувала 21-й день народження.

Зі святкової нагоди наречений зірки опублікував розлогий допис з привітаннями.Розповів в Instagram, що 26 лютого благав Трінчер виїхати за кордон.

"Умовляючи Аню, я наводив приклад артистів, які вже виїхали, й казав: "Дивись, артисти виїхали, вони виконують свою роль там, доносять людям інформацію. Якщо ти виїдеш, то нічого поганого не станеться! Я тут, я завжди буду з тобою на зв'язку". Але відповідь була рішуча: "Я без тебе нікуди не поїду", – розповів Волошин.

Блогер зізнався, що в цей момент зрозумів головну річ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кацуріна й Дантес підігрівають чутки про роман: замилували черговим кадром

Обранець співачки й акторки Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин привітав кохану з днем народження
Фото: instagram.com/annatrincher_official
Обранець співачки й акторки Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин привітав кохану з днем народження
3 серпня зірка відсвяткувала 21-й день народження
Зі святкової нагоди наречений зірки опублікував розлогий допис з привітаннями
Зі святкової нагоди наречений зірки опублікував розлогий допис з привітаннями

"Аня дала мені ще раз зрозуміти, що я зробив правильний вибір, коли став на одне коліно в листопаді 2021 року! Зайчику, вітаю тебе з 21-річчям! Знаю, що ти сильно паришся щодо віку, переживаєш не встигнути реалізувати мету й амбіції! Але пам'ятай декілька речей. Тобі 21, тебе знає вся Україна, твої пісні не виходять із чартів і ти щороку стаєш дедалі сильнішою", – наголосив Волошин.

Він зазначив, що щасливий, що Анна з'явилася у його житті, і пообіцяв робити щодня коханої насиченішим, щасливішим і яскравішим.

Для перегляду відео гортайте праворуч.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Волошин Александр (@voloshyn_xx)

Співачка, блогерка й акторка Анна Трінчер розсекретила деталі стосунків з блогером-нареченим Олександром Волошином. Зірка серіалу "Школа" поділилася, які пара має традиції. Для неї і коханого найголовнішим є сніданок. "Навіть якщо в мене зйомки о 9:00-10:00, намагаємося прокинутися о 7:00, щоб гарно поснідати. Для нас це справді важливо. І ми не сидимо в телефонах, не вирішуємо якісь питання, а присвячуємо момент одне одному, спілкуємося, жартуємо, щось вигадуємо", – сказала виконавиця.

Зараз ви читаєте новину «Наречений Трінчер ніжно привітав її з 21-річчям: зворушливі кадри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути