Ексклюзиви
середа, 20 липня 2011 10:52

Наречений Наталі Портман застрибнув на столик відвідувачів кафе
10

Фото: Фото: Pure People
Бенжамен Міллепьє на зйомках рекламної кампанії для Yves Saint Laurent
Бенжамен Міллепьє на зйомках рекламної кампанії для Yves Saint Laurent
Бенжамен Міллепьє на зйомках рекламної кампанії для Yves Saint Laurent
Бенжамен Міллепьє на зйомках рекламної кампанії для Yves Saint Laurent

Обличчям чоловічого аромату L'Homme Libre від Yves Saint Lauren став Бенджамен Міллепьє. Рекламний постер із зображенням нареченого Наталі Портман днями був представлений публіці. Зазначимо, сама актриса є обличчям аромату Miss Dior Cherie від Christian Dior

Поки зірка "Чорного лебедя" зайнята малюком, Міллепьє з успіхом заробляє гроші для сім'ї. Зйомки реклами під керівництвом Патріка Демаршельє проходили на Манхеттені ще в травні. Тоді публіка із захопленням спостерігала за піруетами, які майстерно виконував колишній етуаль трупи Міського балету Нью-Йорка просто на вулиці.

Як зазначає преса, відтоді як хореограф почав зустрічатися з Портман, його популярність і затребуваність помітно зросли. Хоча не варто забувати, що Бенджамен вже зробив собі ім'я в певних колах. І взяти участь в рекламі аромату від відомого французького модного дому він погодився зовсім не з марнославства.

"Я щасливий і гордий тим, що вибір Yves Saint Laurent, одного з найпрестижніших світових брендів, упав на мене, - заявив раніше Міллепьє. - Я зачарований світом YSL, його елегантністю і модернізмом. Месьє Сен-Лоран був генієм моди, шанувальником мистецтва і до того ж знав, як використовувати свій талант служінню мистецтва танцю".

14 червня у Наталі та Бенждамена народився син. Представники актриси обмежилися сухою констатацією факту, не повідомивши жодних подробиць. Нещодавно ізраїльські ЗМІ урочисто повідомили, що пара назвала хлопчика Алеф. Алеф - перша буква івритського алфавіту. Наталі, чиє справжнє прізвище Хершлаг, не раз зізнавалася, що її "серце - в Єрусалимі", місті, в якому вона прожила перші три роки свого життя, перш ніж її сім'я переїхала до США.

Зараз ви читаєте новину «Наречений Наталі Портман застрибнув на столик відвідувачів кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути