Ексклюзиви
четвер, 07 липня 2011 17:32

Наталі Портман назвала сина буквою івритського алфавіту

Наталі Портман назвала сина буквою івритського алфавіту

Знаменита актриса Наталі Портман намагається не виставляти своє особисте життя напоказ. Кілька тижнів тому зірка народила первістка, проте подробиці, включаючи ім'я малюка, досі залишалися невідомими. Але ізраїльським журналістам нарешті вдалося розкрити інтригу.

Наталі та її коханий Бенжамін Мільп назвали сина Алеф, урочисто повідомили ізраїльські ЗМІ. Алеф - перша буква івритського алфавіту. Наталі, чиє справжнє прізвище Хершлаг, не раз зізнавалася, що її "серце - в Єрусалимі", місті, в якому вона прожила перші три роки свого життя, перш ніж її сім'я переїхала до США.

Раніше ходили плітки, що актриса, яка отримала в лютому нагороду Американської кіноакадемії, подумувала назвати дитину Оскаром.

У Алефа, який з'явився на світ 14 червня, буде подвійне прізвище - Портман-Мільп'є.

В одному з інтерв'ю Наталі зауважила, що постарається стати турботливою і хорошою мамою: "Я, звісно, напевно допущу безліч помилок, але я намагаюся вчитися".

Наталі Портман - одна з найпопулярніших і затребуваних актрис Голлівуду. Однак сама раніше не раз говорила, що навчання в Гарвардському (факультет психології) і Єрусалимському університетах для неї важливіше за роботу в кіно, оскільки вона не збирається все життя присвячувати акторській професії і готова пожертвувати багатьма ролями заради іншої кар'єри. Тепер актриса зізнається, що найважливішим в житті для неї може стати сім'я.

"Коли я була молодшою, я рвалася змінити світ і все таке. Але на порозі тридцятиріччя зрозуміла: найкраще, що можна зробити для світу, - це виховати хороших, добрих, позитивних людей, які будуть у ньому жити", - зауважила в одній із розмов Портман.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман назвала сина буквою івритського алфавіту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути