субота, 29 травня 2010 16:47

Наречена Баскова кинула ножем в українського хореографа (ФОТО)
5

Російська телеведуча і "Міс Всесвіт-2002" Оксана Федорова приїхала у Київ зняти свій дебютний кліп.

Кореспондент Gazeta.ua був присутній на зйомках кліпу і поспілкувався з Оксаною до початку зйомок у гримерці.

"Я завжди була пов'язана з музикою: співала в хорі, грала на гітарі, вчилася в музичній школі, але завжди хотіла на велику сцену, - зізналася Федорова. - І навіть в найсміливіших мріях, я представити не могла, що незабаром все це стане реальністю. Я безмежно вдячна Миколі Баскову. Він став для мене справжнім чарівником, який допоміг втілювати в життя дитячу мрію. Порадив поїхати зняти кліп в Україні".

У квітні Оксана розлучилася з німецьким бізнесменом Філіпом Тофтом. Два роки вона живе у громадському шлюбі зі співаком Миколою Басковим. Вони заручилися.

"З Філіпом розставалися по-дружньому. Філіп сказав: "Якщо Басков із тобою не одружиться, я готовий знову запропонувати тобі руку й серце". Коля підкорив мене з першого погляду. Він саме той, з ким мені хотілося б провести усе життя. Іноді ми сваримося, але швидко миримося. Іноді в гніві можу побити його подушкою. У загс з ним хоч завтра пішла б. Але, на жаль, це вирішую не я, а Коля. Він поки що не кличе".

На зйомках свого дебютного відео на пісню "На крок один" кохана Миколи Баскова навчилася метати кинджали.

"Кидати ножі я маю у головного героя - відомого українського хореографа Максима Пасюка, - сміється Оксана. - Тому знімальний процес буде досить екстремальним".

За задумом режисера кліпу Каті Царик, хлопець, добиваючись прихильності Оксани, повинен пройти через масу перешкод. Він героїчно долає всі перешкоди щоб отримати від коханої довгожданий поцілунок.

"Оскільки пісня вже запущена в ротацію на радіостанціях, кліп треба зняти за рекордні терміни. Процес не зупинятимемо ні на секунду. Я готова працювати цілу добу без перепочинку".

Під час зйомок кліпу Оксана жонглювала вогнем, обіймалася з доберманами, грала жінку-вампа. За час зйомок Федорова змінила 12 суконь.

Зараз ви читаєте новину «Наречена Баскова кинула ножем в українського хореографа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути