пʼятниця, 26 червня 2009 08:15

Басков провів в готелі ніч з Федоровою за 100 тисяч євро (ФОТО)

Дружба Миколи Баскова і супермоделі Оксани Федорової вже рік не дає спокою папараці.

Варто цій красивій парі з"явитися на людях, як таблоїди вже пишуть про їхнє майбутнє весілля, забуваючи про те, що красуня Федорова ще поки заміжня.

Як зізнався сам Микола в останньому інтерв"ю, Оксана допомогла йому впоратись з депресією, яка була у нього після розлучення. До речі, з"ясувалось, що Оксана не цурається музичних інтересів - вона вчилася в музичній школі, грає на гітарі і навіть співала дуетом з Біланом в новорічній казці "Золота рибка". Цього разу заспівати з Федоровою вирішив Басков.

Записавши з Оксаною дует "Права любов", Микола задумав зняти на цей хіт красиву історію кохання. Відео обійшлося артистові в 100 тисяч євро.

В ролі режисера Басков обрав Павла Худякова. За сюжетом кліпу Микола і Оксана грають самих себе - не просто закоханих, але і дуже відомих людей, які намагаються зберегти свій роман в таємниці від папараці. Зйомки проходили в одному з фешенебельних готелів Москви.

За сценарієм, щоб обдурити папараці, Оксана і Микола знімають номер на ім"я тенора в готелі і запускають туди своїх двійників, знаючи, що номер "напханий" шпигунською апаратурою.

Для більшої конспірації Оксана дає хабар портьє, щоб той не "здав" їх журналістам.

А сам Микола Басков, якому спеціально для нового образу наростили блондиністі пасма, переодягається в офіціанта і проникає в опочивальню красуні Федорової, яка прошмигнула в готель зі службового входу. Залишившись наодинці, парочка насолоджується товариством один одного. Під час зйомок постільних сцен Миколу і Оксану оточували 25 людей зі знімальної групи. Але артистів це не збентежило. Оксана, хоч і вперше знімалася в любовній сцені, але досвід роботи моделлю їй все-таки допоміг розслабитись. На знімальному майданчику Федорова і Басков провели практично добу, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Басков провів в готелі ніч з Федоровою за 100 тисяч євро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути