четвер, 17 січня 2013 12:12

Нардеп Ірина Геращенко народила сина і стала багатодітною мамою

Нардеп Ірина Геращенко народила сина і стала багатодітною мамою
Останнім часом Геращенко намагалась вдягати речі вільного покрою, проте до останнього ходила на роботу. Фото: Facebook

"Ударівка" Ірина Геращенко народила сина.

Про це на Facebook пише Ольга Герасим'юк.

"Якщо сьогодні зранку Іра Геращенко не з"явилася в ФБ, то це означає лише одне - у неї народився син!!!! По-моєму, це просто чарівна різдвяна історія! І я жду знайомства з цим малим джентльменом, який увесь останній час виступав із нею в ефірах, воював, редагував тексти, бігав на мітинги, виступав у ВР, і ще й учора був на засіданні - знімаю капелюха, як чемно він поводився з мамою:)))))) Справжніх чоловіків прибуло! Іра - пишаюся! Здоров"я!!!!!!", - пише політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УДАРі скаржаться на прогульщиків-"регіоналів": "З перших днів нової ВР вони намагаються її дискредитувати"

У коментарі Gazeta.ua Герасим'юк повідомила: "Вчора ввечері ми з нею ще пили чай, говорили про справи. Потім вона побігла на засідання. Ми з нею домовились поговорити пізніше. Пізно вона мені написала: "Складаю Софі, давайте вночі віддзвонимося". Далі дзвінків не було, а вранці о 7 прийшла від неї смс. Вона вже багатодітна мама. В неї ще є 3-річна дочка Софійка. Старша дівчинка в неї вже вчиться у інституті. Вона, правда, закінчила школу на рік раніше, здала екстерном. Аня дуже розумна дитина, одна з небагатьох у Києві екстерном завершила школу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас парламент так працює, що не встигає робити найнеобхідніші речі" - Огризко

На питання про те, як Ірина Геращенко почувається, політик відповіла: "Пише, що все гаразд. Щодо малого пише: "Він козак". Важить 3500 грамів, зріст 55 сантиметрів".

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Ірина Геращенко народила сина і стала багатодітною мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути