пʼятниця, 20 червня 2008 07:20

Наомі Кемпбелл завела нового бойфренда (ФОТО)

 
"Чорна пантера" Наомі Кемпбелл завела нового бойфренда і перетворилася на покірливу овечку. Темношкіра модель буквально утопає в пристрасті, насолоджуючись ніжним сонцем острова Капрі зі своїм коханим - бразильським підприємцем Маркусом Еліасом.

Наполегливі чутки про роман моделі і заможного бразильського підприємця з"явилися ще в лютому місяці: через вдачу Наомі пара то сходилася, то розходилася. Правда, останнім часом у них затишшя, вони нерозлучні з часів Канського фестивалю.

Що дивно, за останні роки це перший такий довготривалий зв"язок супермоделі. До цього в список її коханих чоловіків потрапляли і мільйонер Бадр Джафр, і бос "Формули 1" Флавіо Бріаторе, і "бідний" басист U2 Едам Клейтон.

У лютому цього року Наомі зустріла Маркуса на вечірці Vogue в Сан Пауло. Говорять, це була любов з першого погляду, причому закохані постійно підігрівають чутки про заручини. Так, Наомі заявила, що не проти "стати мамою парочки бразильських малюків".

Але, щоб благополучно народити, скандалістці доведеться залишити всі свої шкідливі звички. За інформацією ЗМІ, неділю тому вона знову напилася "в дупель", розважаючись на вечірці разом з Маркусом і Джоном Фурнішем, чоловіком Елтона Джона.

Перебравши з алкоголем, супермодель спіткнулася і трохи не звалилася на землю. Її буквально нальоту зловила асистентка Ліна Сикорака. Але найдивовижніше, що в цей час Маркус і Джон навіть не намагалися допомогти Наомі - вони просто стояли поряд і голосно сміялися. Наомі наполягає, що це була просто гра. "Це було просто розвага, а не прихильність до спиртного. Наомі грала в падіння на довіру, коли ти падаєш на руки друзям", - сказав її агент.

Непогано розвивається і кар"єра Наомі - за декілька днів до смерті Ів Сен Лорана вона була призначена представницею модного будинку YSL.

За матеріалами ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл завела нового бойфренда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути