пʼятниця, 01 травня 2009 09:13

Наомі Кемпбелл готова піти на пенсію (ФОТО)

Здавалося, ніщо не може зупинити Чорну Пантеру. Поки її колеги благополучно залишали модельний бізнес, Наомі Кемпбелл незворушно крокувала подіумами. Загальний стаж знаменитої супермоделі налічує чверть століття. І зараз Наомі натякає, що готова зав"язати з кар"єрою заради сім"ї.

Модель, відома своїм бурхливим темпераментом, взяла участь у фотосесії для журналу V. Цілком можливо, що це один з останніх проектів красуні. В інтерв"ю Наомі повідомила, що планує залишити подіум і дефілювати виключно на добродійних заходах.

"Наступного року виповнюється 25 років з початку моєї модельної кар"єри, - роздумує 38-річна супермодель. - Але зараз я не бачу необхідності брати участь у всіх модних показах. Я жінка, і я б хотіла одного разу стати матір"ю".

В даний час красуня живе в своєму маєтку в Бразилії, який їй подарував бойфренд Владислав Доронін. Але зізнається, що сумує за домівкою. І особливо вона сумує за улюбленим британським шоколадом.

Як відзначають таблоїди, літній номер журналу V стане одним з найуспішніших випусків видання. Модний фотограф Маріо Тестіно створив 6 різних обкладинок V, знявши для глянцю найвідоміших супермоделей. Окрім Наомі у фотосесії взяли участь Кейт Мосс, Жізель Бундхен, Єва Херцигова, Дарина Вербова та Клаудія Шиффер. Особливої уваги, втім, заслуговують не супермоделі, а їхні колеги - кращі чоловіки-моделі, які позували для V у досить відвертих позах.

За матеріалами Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл готова піти на пенсію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути