Ексклюзиви
четвер, 21 серпня 2008 09:55

Наомі Кембпел виходить заміж за російського олігарха?

На цьому тижні Інтернет вибухнув новиною: супермодель Наомі Кемпбелл виходить заміж за російського мільярдера Владислава Дороніна. З посиланням на італійську газету CorierraDelaSerra повідомляється, що чорношкіра красуня на вечірці у вихідні нібито заявила: "Цього разу я вийду заміж! Владі - людина, яка мені дуже підходить".

Насправді в останніх публікаціях італійської газети про прийдешнє весілля ні слова. 5 серпня є нотатка про те, як Наомі і Доронін після романтичного морського круїзу відвідали вечірку на честь стилістів Стефано Габбана і Доменіко Дольче і як там веселилися. А 14 серпня газета розповіла про останній каприз Наомі. Красуня вимагає, щоб її обслуговуючий персонал складався тільки з чоловіків. Але при цьому влаштувала гучний скандал в одному з елітних готелів, закликаючи Владислава Дороніна захистити її від настирливого камердинера.

38-річна супермодель познайомилася з російським мільярдером Владиславом Дороніним в лютому цього року. Разом пара почала з"являтися після Каннського кінофестивалю. Після чого Кемпбелл прилітала до Дороніна в Москву. Візит знову закінчився скандалом. Адміністрація готелю RitzCarlton, в якому зупинялася Наомі, виставила їй штраф в 200 доларів за пропалені шовкові простирадла.

Про жениха моделі відомо не так багато. Владиславу Дороніну 46 років, він співвласник і голова ради директорів компанії CapitalGroup. Його фінансовий стан оцінюють в 1,887 млрд. доларів. До зустрічі з Наомі зустрічався з шведською моделлю Карен Шонбахлер. Нещодавно з"явилися повідомлення, що бізнесмен збирається замовити проект свого будинку відомому британському архітекторові Захе Хадід, яка проектує об"єкти для Олімпіади-2012 в Лондоні. Говорять, спальня Дороніна знаходитиметься на рівні 20 м від землі, щоб з вікна він міг бачити верхівки сосен, повідомляє КП.

І абсолютно не виключено, що справа дійсно йде до весілля. Ось що про відносини цієї пари розповів британській газеті бразильський письменник Бруно Астуто: "Вони танцювали і цілувалися всю ніч. Наомі сказала, що це любов з першого погляду. Владислав теж втратив голову. Доронін вважає Наомі богинею, а вона упевнена, що нарешті знайшла правильного чоловіка. Вона планує влаштувати велику вечірку, і ми сподіваємося, що там вони оголосять про заручини".

Але поки з боку самого Дороніна ніяких підтверджень про серйозність намірів немає. Ми подзвонили його помічниці, яка тільки і змогла сказати: "Я не обговорюю особисте життя шефа."

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кембпел виходить заміж за російського олігарха?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути