понеділок, 06 листопада 2017 17:13

Найпопулярніший німецький таблоїд назвав співачку Lama "гарячою штучкою"

Найпопулярніший німецький таблоїд назвав співачку Lama "гарячою штучкою"
Фото: прес-служба

В свій 41 рік Наталя Дзеньків виглядає значно молодше свого віку. Через це зовсім нещодавно на паспортному контролі в турецькому аеропорту з Наталею відбувся смішний і неочікуваний випадок, який набув широкого розголосу у світових ЗМІ - у працівників паспортного контролю виникли сумніви щодо відповідності віку за паспортом і зовнішнім виглядом українки. Завдяки резонансу цю новину обговорювали читачі багатьох країн, а деякі з них навіть стверджували, що Lama виглядає так молодо саме завдяки пластичній хірургії.

Редакція найпопулярнішого німецького видання Bild спробувала з'ясувати у співачки Lama чи справді жінка може так виглядати в 41 рік:

"Наталя Дзеньків, фронтвумен українского гуртуLama – це ще та "гаряча штучка", це важко усвідоміти але за віком їй більше 40-ка років. Чи купалася Наталя в чарівному фонтані юності чи може це просто батьківські гени, а, можливо, й ще одна справді витончена робота пластичного хірурга?", - йдеться у журналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачку Ламу затримали в Туреччині

"Відверто кажучи, мене трохи дратують всі ці згадки про пластичних хірургів, я ніколи не зверталася до них і не збираюся! Для того, щоб переконати найбільших песимістів, я готова взяти участь у телешоу, де пластичний хірург огляне мене і зробить висновки про втручання", – каже Lama.

Співачка розповіла, в чому її секрет.

"Важко сказати, можливо, і справді батьківські гени, а можливо й те, що зараз зі мною поруч чоловік який робить мене щасливою. Він на 15 років молодший за мене, але, будемо відвертими, це тільки покращує наші стосунки і сексуальні також. Ми насолоджуємося перебуванням один з одним кожен день і кожну ніч. Для мене надзвичайно важливо відчувати, що чоловік, з яким я займаюся коханням, любить мене. Тому це саме той випадок", - говорить зірка.

"Є ще важливі речі, які стосуються раціону харчування. Надзвичайно важливо пити багато води, вранці дві склянки з лимоном – так вже багато років починається мій день. Має бути присутня велика кількість фруктів в раціоні. Я дуже люблю хорошу каву, але не більше однієї філіжанки в день, цукор заміняю медом. В мене повна відмова від фастфуду. Не дивлячись на те, що я рок-зірка і мала б жити за принципами "Секс&наркотики&рок-н-рол", я кажу "Так!" сексу і рок-н-ролу, і повністю відмовляюся від наркотиків і паління. Ще одна надзвичайно важлива річ – ви маєте займатися в житті тим, що справді приносить вам задоволення", - порадила фронтвумен гурту Lama.

44-річна відома американська актриса Алісса Мілано, яка зіграла одну з головних ролей у знаменитому телесеріалі "Всі жінки відьми" зробила репост новини із американського таблоїду Rare America та на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася з прихильниками своїм враженням від прочитаного про красу української співачки:

"Я теж не проти мати таку проблему в аеропорту #foreveryoung".

Зараз ви читаєте новину «Найпопулярніший німецький таблоїд назвав співачку Lama "гарячою штучкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути