четвер, 10 грудня 2020 17:04

Наймістичніший рік: гурт "Маха" присвятив альбом 2020-му

Наймістичніший рік: гурт "Маха" присвятив альбом 2020-му
ЕР-альбом продовжує містичний перфоманс 2020 року. Фото: надане піар-агентом гурту

Гурт "Маха" презентував мініальбом "2020", який увібрав в себе саунд сучасних музичних трендів.

ЕР-альбом продовжує містичний перфоманс 2020 року. Трек-лист альбому завершує пісня "Загадала на свята" - новорічна пісня, яка відрізняється від шаблонних святкових пісень своєю містично-святковою атмосферою.

"Пісня "Загадала на свята" була написана випадково. Під час написання альбому нашій команді надійшла пропозиція від музичного проєкту MVUA записати трек для новорічної рубрики. Вирішили притриматися концепції альбому і написали трохи містичний трек за атмосферою. Тим самим відійщи від шаблонного уявлення новорічних пісень", - розповідає фронтвумен гурту Марина Остапенко.

Альбом "2020" створювався впродовж 6 місяців. ЕР було записано на власній студії Маха Music, яка була створена та облаштована для створення альбому, щоб зберегти власне індивідуальне звучання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Без глянцевої історії та з моїм героєм"- Сєдокова присвятила пісню і кліп коханому

"Наш альбом це свого роду музичний підсумок 2020-го року, який можна назвати одним із наймістичніших років. У тексті пісень альбому є простір для роздумів, а в музиці присутні сучасні тенденції, доповнені ретро фарбами", - коментують учасники гурту.

Гурт "Маха" презентував екранізацію пісні "Тут і там". Сингл увійде до мініальбому гурту. "Тут і там" - уособлення боротьби зі страхами та перепонами, які замикають нас зсередини на шляху до нашої мети. Під час зйомок кліпу на знімальному майданчику фронтвумен гурту Марина Остапенко була сконцентрована до такої міри, що на певний час вийшла зі свого тіла.

Зараз ви читаєте новину «Наймістичніший рік: гурт "Маха" присвятив альбом 2020-му». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути