понеділок, 24 липня 2017 13:15

"Найкраще, що було у моєму житті" - у Тернополі відгримів фестиваль "Файне місто"
74

У Тернополі вігримів фестиваль "Файне місто"
Фото: Ірина Козюпа
У Тернополі вігримів фестиваль "Файне місто"
У Тернополі вігримів фестиваль "Файне місто"
У Тернополі вігримів фестиваль "Файне місто"
У Тернополі вігримів фестиваль "Файне місто"

З 20-23 липня на іподромі поблизу Тернополя на фестивалі "Файне місто" на 6 сценах виступили українські та закордонні артисти. Останній фестивальний день закрив гурт Skindred.

Для багатотисячного натовпу заспівали The Hypnotunez, Los Colorados, Димна Суміш з The Gitas, Ляпис 98, Брати Гадюкіни, Affecting Dissent, The light, Серцевий напад, Legenda Follum, Fitz Roy, Порнофильмы, Bugs Bunny, Циферблат, Правиця, Один в каноє, KADNAY, NOTES. На сценах фестивалю виступили: The Epolets, Le Basour, Brutto, Друга Ріка, Женя і Катя, ТНМК, O'torvald, Табула Руса, Фіолет, Detach та інші. Хедлайнерами стали Poets of the fall та Guano Apes.

Фестивальники приїхали на Файне місто з різних міст України та Європи. За словами глядачів, вже не перший рік вони приїздять на фестиваль заради Legenda Follum, Братів Гадюкіних, Порнофильмы та інших гуртів, які традиційно можна зустріти на "Файному місті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Guano Apes на "Файному місті" вшанували пам'ять соліста Linkin Park

"Всі люди прийшли сюди заради відпочинку, - говорить хлопець у костюмі полуниці, - я у своєму яскравому костюмі вийду і всі на мене звернуть увагу. Це мій другий візит на Файне місто. Це краще, що було у моєму житті. Тут ми відпочиваємо від роботи".

Цього року на фестивалі "Файне місто" Брати Гадюкіни встановили рекорд наймасовішого виконання їхньої пісні "Файне місто Тернопіль", хіт біля головної сцени проспівали одночасно 14300 людей.

Зараз ви читаєте новину «"Найкраще, що було у моєму житті" - у Тернополі відгримів фестиваль "Файне місто"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути