Ексклюзиви
понеділок, 27 листопада 2017 11:42

Найгарніша дівчина Всесвіту підкорила виходом у яскравому бікіні
37

Фото: Reuters

26 листопада, в Лас-Вегасі завершився щорічний міжнародний конкурс краси "Міс Всесвіт - 2017": перемогла представниця Південно-Африканської республіки, 22-річна Демі-Лі Нель-Пітерс. Друге і третє місце зайняли представниця Колумбії Лаура Гонсалес і учасниця з Ямайки Давіна Беннет. Всього ж за титул "Міс Всесвіту" боролися 92 дівчини.

Прикрашену сапфірами і діамантами корону з білого золота новоспеченої королеви краси вручила переможниця минулого року, француженка Ірис Міттенаар. Хедлайнером вечора стала Фергі, яка виконала для глядачів кілька своїх пісень, а серед гостей також була помічена Ешлі Грем.

Демі Лі Нель-Пітерс під час триденного конкурсу, що включав дефіле в купальнику і вечірній сукні і різні інтерв'ю, вдалося обійти суперниць і підкорити журі красою, харизмою і інтелектом. Дівчина нещодавно закінчила університет за фахом "Управління бізнесом", але про кар'єру в цій сфері поки не замислювалася. Однак як йдуть справи в цій галузі, Демі вже зрозуміла:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники "Танців з зірками" підтримали найкрасивіших українок перед феєричним фіналом конкурсу краси

"У деяких місцях жінки заробляють на 75 відсотків менше, ніж чоловіки, виконуючи таку ж роботу і працюючи таку ж кількість годин. Я не думаю, що це правильно. Я впевнена, що в усьому світі повинна бути рівна оплата праці для жінок", - заявила новоспечена "Міс Всесвіт".

Розповідаючи про себе, дівчина також повідомила, що намагається боротися зі своїми страхами і допомагати в цьому іншим.

Зараз ви читаєте новину «Найгарніша дівчина Всесвіту підкорила виходом у яскравому бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути