субота, 07 жовтня 2017 22:45

Учасники "Танців з зірками" підтримали найгарніших українок перед феєричним фіналом конкурсу краси
58

Українських красунь провели на закордонні фінали конкурсів карси
Фото: Прес-служба
Українських красунь провели на закордонні фінали конкурсів карси
Українських красунь провели на закордонні фінали конкурсів карси
Українських красунь провели на закордонні фінали конкурсів карси
Українських красунь провели на закордонні фінали конкурсів карси

В київському ресторані Миколи Тищенко пройшла презентація вбрання представниць від України на конкурсах "Miss World-2017", "Miss Earth-2017", "Miss International-2017".

Підтримати красунь прийшла переможниця "Міс Україна-2016" 19-річна Олександра Кучеренко, учасники "Танців з зірками" Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова.

"Залишайтесь самими собою, це допомогло мені втриматися минулого року. Коли тебе оточують 122 найгарніші дівчини зі всього світу зі своїм менталітетом, амбіціями і кожна приїхала за короною, важко. Важливо правильно побудувати з ними стосунки і залишатися доброю, ніжною, чуйною. Тоді це оцінять організатори, і самі дівчата", - говорить Олександра Кучеренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники "Танців з зірками" вразять цирковими номерами

Поліна Ткач зазначає, що сукня важить, як половина неї самої. Одягає вбрання 10 хвилин. Перед конкурсом відмовилась від дієт.

"Зайве можна забрати правильним харчуванням і спортом. Багато ходжу пішки, постійно зайнята, тому вся енергія спалюється. Зараз займаюсь англійською, етикетом, буде ще урок з макяжу. Мало часу на сон", - говорить Ткач, яка везе на міжнародний конкурс в Китай фотоальбом українського художника Сергія Васильківського. Цей подарунок стане експонатом музею оргкомітету "Міс Світу" в Лондоні.

Також Поліна представить соціальний проект.

Miss Ukraine Earth Діана Мироненко на конкурсі Miss Earth-2017 буде в ексклюзивній вечірній сукні від бренду AYSINA із спеціально розробленої в Індії капсульної колекції для фіналу "Міс Україна 2017". Кілька сотень індійських швачок з провінції, що спеціалізується на вишивці вручну, створювали тканини і вишивали їх бісером, погоджуючи кожну аплікацію і вишивку.

На конкурс костюмів супергероїв на тему екології та захисту навколишнього середовища вийде в образі Мавки. Вбрання створила за мотивами майбутнього українського анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня " стиліст Ольга Навроцька. Унікальна ідея мультику - впровадження в магічний світ лісу Мавки рослин і тварин з Червоної Книги України. Місія мультфільму переплітається з основною місією конкурсу "Міс-Земля" - збереження Землі, охорона навколишнього середовища, живої природи.

"На цій сукні є символи та квіти з мультфільму. Непросто перенести у реальне життя сукню з павутиння, але Ольга Новроцька зробила сукню, яку можна носити у реальному житті. На вбранні вишиті символи 4-х стихій. Під час підготовки вивчали архіви. Співпрацюємо з Інститутом моди, Інститутом Гончара, нам проводять лекції і розкриваються таємниці символів. Читають лекці, як визерунки впливали на життя українців", - розповідає режисер мультфільму "Мавка. Лісова пісня" Олександра Рубан.

Фінал 67-го Міжнародного конкурсу краси Miss World-2017 відбудеться 18 листопада в місті Санья, Китай. Фінал конкурсу Miss International-2017 відбудеться 14 листопада в Токіо, Японія, а фінал Miss Earth-2017, відбудеться 4 листопада на Філіппінських островах.

Зараз ви читаєте новину «Учасники "Танців з зірками" підтримали найгарніших українок перед феєричним фіналом конкурсу краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути