субота, 07 березня 2020 22:46

Надя Дорофєєва розповіла, що приносить її найбільші приливи щастя

Співачку 29-річну Надю Дорофєєву наслідують мільйони дівчат, у питаннях моди і стилю.

Артистка на знімку в Instagram постала в чорно-білому образі у спортивному стилі. Надя позує в спортивному костюмі вільного крою і масивних білих кросівках, стоячи впівоберта до фотооб'єктиву.

Автор: instagram.com/nadyadorofeeva/
  Надя поделилась несколькими вдохновляющими советами
Надя поделилась несколькими вдохновляющими советами

Зірка останнім часом полюбила слухати аудіокниги. Читає мотиваційні твори, які заряджають її позитивом і енергією.

"Мене підсадила на аудіокниги @borodina Тепер, у мене немає відчуття, що в дорозі - я втрачаю час. Тепер все навпаки. Іноді я чекаю, коли ж я опинюся в машині і послухаю щось, що мене надихає. А ще знаєте, деякі люди дивляться телек і з ним розмовляють?) Так от я так роблю з аудіокнигами. Я повторюю вголос, погоджуюся, починаю сперечатися, зупиняю, щоб запитати - "гей, у сенсі, серйозно? Ось так треба робити? Зараз я слухаю різні мотиваційні штуки. Нещодавно, дослухавши одну книгу - я розплакалася і відчула такий приплив щастя і сил, що зрозуміла, що хочу поділитися цим з вами. Купуйте книги або Аудіокниги - це не важливо. Вибирайте жанр на свій смак. Колись я любила детективи, а тепер перейшла на мотиваційні книги, які тебе надихають і дають, часом, більше сил і енергії, ніж тренування в залі", -зізналася співачка.

Надя поділилася кількома надихаючими порадами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це перебор: Надя Дорофеєва показала тату на пікантному місці

"Ось вам парочку мотивашок на сьогодні від мене: не лінуватися, любити, багато працювати, не боятися відрізнятися від інших, робити те, що корисно, намагатися їсти правильно, думати більше про себе і своїх близьких, робити чекапы здоров'я, читати, зустрічати нових і цікавих людей, не триматися за тих, кому ти не потрібен, слухати музику. Різну. Стару і нову, не ставити собі рамок, цінувати процес, не боятися йти вперед", - написала виконавиця.

Солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва похвалила свого чоловіка Володимира Дантеса за фото з відпочинку в Домінікані. Він став для Дорофєєвої особистим фотографом. Знімками творіння Дантеса Надя похвалилася в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Надя Дорофєєва розповіла, що приносить її найбільші приливи щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути