пʼятниця, 28 лютого 2020 22:46

Це перебор: Надя Дорофеєва показала тату на пікантному місці

Учасниця гурту "Время и Стекло" співачка 29-річна Надя Дорофеєва ошелешила прихильників новим знімком. І він не схожий на усі інші знімки зірки. На світлині зовсім немає обличчя.

Фото співачка опублікувала у соцмережі Іnstagram.

Чорно-білий знімок детально розкриває тему татуювань у Дорофеєвої. У обє'ктив потрапила спокуслива зона бікіні. Дівчина у білій футболці та джинсовому міні відкриває білу спідню білизну.

Пристрасть учасниці групи "Время и Стекло" до малюнків на тілі відома давно. У Наді Дорофєєвої є татуювання на руках, а також зображення блискавки на талії. Два написи на верхніх частинах обох стегон вдається роздивитися нечасто. Стегна Наді Дорофєєвої прикрашають слова "bad" і "good", натякаючи, мабуть, на вибуховий характер зірки.

На світлині, яку Надія розмістила нещодавно, відкривається саме слово "good". Хоч не усі фоловери позитивно оцінили естетику фото.

"Ти що, повія? Надя мені за тебе соромно", "Надя, ти крейзі!", "До чого це фото?", "Ти така гарна, і душа твоя світла! Але це перебір!", "Повія. Нормальна людина таке ніколи не опублікує", "Нічого святого", "Мда, розуму багато не треба таке викладувати, а що далі? Голою себе виставлятимеш на показ?", - обурилися відвідувачі мікро-блога.

Більшості фанатів така витівка з вибором кадру Дорофеєвої сподобалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофеєва показала непристойно високу лінію бікіні

"А, о боги, це шикарно", "Ти шикарна, неперевершено", "Хочу футболку з цим фото", "Спекотно, нереально красиве фото", "Люди діляться на два типи: ті, хто бачать на цьому фото красу і естетику, і ті, хто просто збоченці", "Ця краса твоїх ніг, засліпила мої очі", "Засліплюєш нас своєю красою", "Супер тату, теж собі хочу" - писала більша частина прихильників.

Автор: instagram.com/nadyadorofeeva/
  Пристрасть учасниці групи "Время и Стекло" до малюнків на тілі відома давно
Пристрасть учасниці групи "Время и Стекло" до малюнків на тілі відома давно

Співачка Надя Дорофеєва не припиняє бентежити своїх фанів. На цей раз солістка гурту "Время и Стекло" показала себе під час засмагання, сидячи на тапчані топлес. Світлину Дорофеєва опублікувала у своєму Іnstagram. Оголені груди дівчина прикриває книгою Джен Синсеро "Ні си".

Зараз ви читаєте новину «Це перебор: Надя Дорофеєва показала тату на пікантному місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути