четвер, 27 жовтня 2011 11:35

Надія Мейхер довго не говорила про свою другу вагітність

Надія Мейхер довго не говорила про свою другу вагітність

Підозри шанувальників групи "ВІА Гра", схоже, виправдалися. ЗМІ активно мусують інформацію про вагітність солістки тріо Надії Мейхер. Сама співачка плітки не підтверджує, але за словами джерел з оточення зірки, через місяць-другий все і так стане ясно.

"Про свою вагітність Надя довго нікому не говорила, - поділилося джерело, близьке до "ВІА Гри". - А зараз вже нерозумно мовчати - зовсім скоро животик неможливо буде приховати".

При цьому друзі співачки підкреслюють: навряд чи вона планувала вагітність, оскільки ветерану "ВІА Гри" доведеться на досить тривалий термін залишити сцену. Втім, так було і в перший раз.

Таблоїди відзначають, що найближчі пару років у Надії були ретельно розписані. Вона подумувала відновити сольну кар'єру і навіть пішла вчитися на академічний вокал, щоб виступати з класичною програмою. Але тепер зі здійсненням творчих планів доведеться почекати.

"Новина про те, що в мене буде дитина, стала несподіваною, - згадує Грановська. - Звичайно, я переживала. Розуміла - на час доведеться піти з колективу. І хвилювалася більше не за себе, а за дівчат. Але вибору "народжувати чи не народжувати" переді мною ніколи не стояло. Все в мені кричало, що малюк повинен народитися, і я з задоволенням його виношувала".

Декількома днями раніше стало відомо, що Костянтин Меладзе запросив до поп-колективу ще одну дівчину. Новою солісткою колективу стане дев'ятнадцятирічна українська співачка Катерина Гудаєва.

Раніше дівчина виступала в складі групи "Гарячий шоколад", а в серпні цього року Катерина вирішила розпочати сольну кар'єру. Нова пісня і відео поп-колективу в оновленому складі з'являться в ротації вже на початку листопада 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Надія Мейхер довго не говорила про свою другу вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути