субота, 10 березня 2012 13:43

Над Тонею Матвієнко насміхалися на вечірці через її українську мову

Над Тонею Матвієнко насміхалися на вечірці через її українську мову

Співачка 31-річна Тоня Матвієнко, яка торік стала другою на шоу "Голос країни", зізналася, що вона дуже емоційна людина і сильно хвилюється перед виступами.

"Прямі ефіри на "Голосі країни" важкі були. Це як стрибаєш у воду з вишки. Дуже стресова ситуація. Коли співаю на сцені, не відчуваю насолоди, а більше шок. Передивлялася відео в Ютубі, щоб оцінити свій виступ, бо на сцені не могла оцінити, як співаю. Через один виступ, на якому збилася, коли співала пісню "Коханий", тиждень не спілкувалася з людьми і не відповідала на телефонні дзвінки. Перед виступами на "Голосі країни" не спала взагалі. Це муки були, а не сон. Переживала не лише перед виступами, а й перед інтерв'ю", - поділилася співачка.

Тоня розповіла, що емоції часом заважають їй спати вночі перед важливою зустріччю чи розмовою.

"Тиждень тому мала зустрітися з людиною, яка мені подобається, і поговорити про душевні речі. Цілу ніч не могла заснути. З емоціями ніколи не можу справитися. Зустріч пройшла добре. Часто буває, що все моїх переживань не варте", - зауважила вона

Водночас Тоня каже, що її легко розгнівати. Востаннє таке було, коли у товаристві на День святого Валентина насміхалися з її української мови.

"Маю принцип розмовляти українською. На День святого Валентина цього року прийшла в чужу компанію до знайомих своїх друзів. До мене придралися за мою українську мову, типу, Тоня, вже можеш розслабиться. Вже ж всі випили, і можеш уже нормально порозмовляти. Тоді я сказала російською, що я так вмію, але не хочу. Зрештою, через образи в мою адресу мені довелося з тієї вечірки піти", - додала Матвієнко.

Зараз ви читаєте новину «Над Тонею Матвієнко насміхалися на вечірці через її українську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути