четвер, 26 травня 2022 14:46

Спецтема: Війна Росії проти України

На третій місяць війни: Лобода відкрила центр допомоги для постраждалих

На третій місяць війни: Лобода відкрила центр допомоги для постраждалих
Співачка Світлана Лобода відкрила центр допомоги для постраждалих від агресії РФ. Фото: instagram.com/lobodaofficial

Співачка Світлана Лобода, яка тривалий час жила й працювала в країні-агресорці Росії, знайшла новий спосіб, як допомогти постраждалим від війни українцям.

За її словами, їй щодня в соцмережах надсилають повідомлення, у яких діляться пережитими жахіттями та своїми переживаннями. Про це вона розповіла в Instagram.

Лобода зазначила, що зі сльозами на очах читає ці листи. Щоб допомогти постраждалим від російської агресії, вирішила відкрити центр психологічної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий Даніель Салем планує удочерити дитину, яка втратила батьків через агресію РФ

"За останні три місяці повномасштабного вторгнення Росії в Україну життя кожного змінилося до невпізнанності. Неможливо звикнути до нових реалій, неможливо забути пережитий жах, складно впоратися з новими умовами життя, з невпевненістю в завтрашньому дні, а часом - з розпачем. Я думала, як я можу ще більше допомогти кожному", - поділилася співачка.

Вона розповіла, що разом з командою професіоналів відкрила в Telegram чат-бот. Туди може звернутися кожен охочий по психологічну допомогу. Також співачка створила Loboda Help Center, де будуть відбуватися реальні зустрічі із психологами й надаватися матеріальна допомога.

"Я обіцяю, що почую всіх. Тільки разом ми зможемо пройти цей складний шлях у нашій спільній новій реальності", - написала Лобода.

Лобода лише наприкінці лютого заговорила про війну в Україні. Але спочатку мовчала про те, що напала Росія. У березні співачка вже почала публічно говорити про те, що РФ вторглася на територію України.

Також виконавиця почала займатися благодійністю та відправляла в Україну гуманітарну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «На третій місяць війни: Лобода відкрила центр допомоги для постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути