четвер, 26 травня 2022 12:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Ведучий Даніель Салем планує удочерити сироту
5

Телеведучий Даніель Салем, який від початку російської агресії вступив до лав тероборони, зізнався, що вирішив після війни удочерити дитину. Дитина втратила батьків через вторгнення Росії на територію України.

Салем розповів, що за час служби були ситуації, коли неодноразово доводилося евакуювати дітей. А після того, як побував у дитячій обласній лікарні, наважився на серйозний крок. Цим поділився у програмі "Вечір з Україною".

"Це так само, як було ухвалене мною рішення, 24 я чітко знав, де я опинюся, куди я піду. Я вважаю, що ми - українці, велика нація! На нас зараз поклалася величезна відповідальність - не підвести нашу країну, наших батьків, міста. Вирішив, що я хочу саме вдочерити одну з дівчаток, яка втратила батьків. Під час війни це неможливо зробити, але можна стати опікуном. І після того, як все закінчиться, вона стане офіційно моєю донькою. Може, всиновлю, може, це буде хлопчик я не знаю", - сказав ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Тодоренко виїхала з Росії без чоловіка

Телеведучий Даніель Салем, який від початку російської агресії вступив до лав тероборони, зізнався, що вирішив після війни удочерити дитину
Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem
Салем виховує доньку Санта-Луну
Салем виховує доньку Санта-Луну
Салем виховує доньку Санта-Луну
Також ведучий одружений

Також зізнався, що його дружина ще не знає про це рішення. Однак телезірка впевнений, що кохана його підтримає.

"Я гадаю, вона підтримає. Це не пояснити... Треба розуміти, що є людські життя, які залишаться просто на свавілля долі. Якщо ти можеш зробити для себе щось. Адже ми це робимо для себе, першою чергою. Треба розуміти, за що нам вся ця війна. Якщо ми не можемо допомогти близьким, тоді це все дарма. Треба допомагати. Неважливо, де ти служиш, чим займаєшься. Я вважаю своєю місією дати життя дитині, яка втратила батьків", - пояснив ведучий.

Він сказав, що сам ріс без батьків. Тому розуміє, наскільки важливо, аби у дитини були мати і батько. Салем одружений і має доньку Санта-Луну.

Росіяни викрадають українських дітей і вже готують зміни до законодавства, щоб спростити процес всиновлення. За різними джерелами, до Російської Федерації вже вивезли понад 121 тис. дітей. Серед них не тільки сироти, а й ті, у кого є батьки.

Зараз ви читаєте новину «Ведучий Даніель Салем планує удочерити сироту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути