Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2015 17:15

На річницю весілля Катерині Бужинській чоловік подарував сережки з діамантами
4

Фото: надані піар-менеджером Катерини Бужинської

Співачка Катерина Бужинська сьогодні святкує річницю весілля зі своїм чоловіком, болгарським бізнесменом Дімітаром Стойчевим. Подружжя побралося у Софії торік. Катерина Бужинська розповіла кореспонденту Gazeta.ua, як відсвяткували річницю в іспанському місті Барселона.

"Вирішили саме в Барселоні. Там проводили заручини. Нам обом подобається Іспанія, її колорит, фламенко. Там дуже смачні морепродукти, хамон з динею, паелья, - розповідає співачка. - Завітали на найкращий в Європі продовольчий ринок. Пройшлися по музеях, навіть побували на стадіоні "Барселона". На згадку навіть фотосесію провели в іспанському стилі".

В день святкування Катерина Бужинська подарувала чоловікові смокінг марки "Voronin". Вона ж отримала від нього — сережки з діамантами.

"Вони дуже пасують до моєї обручки. Я свій подарунок готувала довго. Мені хотілося, щоб мій чоловік мав смокінг саме цього бренду" — пояснила співачка.

За рік спільного життя Дімітар навчив дружину смачно готувати каву. Взамін він навчився співати.

"На час мого Європейського туру чоловік залишив свій бізнес і допомагає мені з організацією. Особисто поїде зі мною в концертний тур. Я теж заради нього можу пожертвувати своєю професією. За час нашого спільного життя стала гарною господинею, смачно та із задоволенням готую" — зауважила Катерина.

Своє подружнє життя порівнює з стиглим ананасом — солодке, свіже, молоде, соковите та екзотичне. Будинок поки що не придбали. Але в наступному році планує йти у декретну відпустку.

Зараз ви читаєте новину «На річницю весілля Катерині Бужинській чоловік подарував сережки з діамантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути