понеділок, 01 березня 2010 15:25

На початку березня Ющенко знову стане дідом (ФОТО)

Невістка екс-президента Віктора Ющенка народить на початку березня.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла її подруга, піар-менеджер одного зі столичних модельних агентств Ірина.

"Ліза мала народити у лютому. Я щодня цікавилася, як її самопочуття і чи вона вже народила. Скоро весна, а про поповнення в сім"ї Ющенків нічого не чути. Може, Ліза вже й народила, просто це тримають у таємниці. Те ж саме було з весіллям. Ніхто нічого не знав", - поділилась подруга Лізи.

Ірина запевнила, що після весілля з сином президента Ліза змінила номер телефону і звільнилася з роботи.

"Я надіслала їй sms, щоб привітати з весіллям, але виявилося, що вона навіть номер телефону після цього змінила. Видалилася з "Однокласників" і взагалі випала зі світського життя", - зауважила дівчина.

"Кажуть, працювала дитячим психологом у дитячому будинку, але звільнилася за тиждень до весілля. Вона любила приходити на покази нових колекцій, але востаннє бачила її торік у жовтні на якійсь прем"єрі. Прийшла з сестрою. Одягнула широку сукню, щоб не було помітно живота. Побула півгодини і поїхала додому", - додала Ірина.

Зазначимо, востаннє кореспондент Gazeta.ua бачив Єлизавету на Дні народженні її свекра екс-президента Віктора Ющенка 23 лютого біля "Президент Готелю". Дівчина приїхала разом зі своїм чоловіком Андрієм.

Нагадаємо, Єфросиніна закінчила факультет психології Київського університету. З Андрієм Ющенком одружилася торік у липні. На весіллі були присутні тільки батьки і рідні наречених.

Зараз ви читаєте новину «На початку березня Ющенко знову стане дідом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути