Ексклюзиви
четвер, 02 червня 2022 11:15

На Лію Ахеджакову напали під час спектаклю

На Лію Ахеджакову напали під час спектаклю
На акторку Лію Ахеджакову напали під час спектаклю. Фото: Bimru

На акторку, уродженку Дніпра Лію Ахеджакову, напали в Москві.

Артистка, яка активно підтримує Україну, грала в той час у спектаклі в театрі "Современник". Раптом незнайомий чоловік бризнув на неї перцевим балончиком. Про це Ахеджакова розповіла в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щодня подумки міцно-міцно обіймаю" - кого із зіркових родин розлучила війна

"Показували виставу "Гра в Джин" у театрі "Современник", і на мене бризнули з перцевого балончика. Якийсь неадекват це зробив", - поділилася акторка.

Вона сказала, що здогадується, навіщо чоловік це зробив. Гадає, що це через її позицію щодо війни в Україні. Адже акторка активно підтримує українців і критикує владу РФ.

"Не знаю, чим я йому завадила. Можливо, і через мою позицію щодо війни з Україною, до президента Росії Володимира Путіна, до уряду, до влади загалом. У будь-якому разі, очікую від правоохоронних органів здорової реакції на те, що сталося, і вжиття реальних заходів для того, щоб покарати цю людину", - зазначила артистка.

Акторка активно підтримує Україну з 2014 року - ще після окупації РФ Криму, Донецької і Луганської областей. А ще на початку війни Ахеджакова перерахувала українській армії $10 тис. із власних заощаджень.

Зараз ви читаєте новину «На Лію Ахеджакову напали під час спектаклю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути