четвер, 21 червня 2018 18:15

На кастинг нового сезону "Танців з зірками" прийшли зірки "Ліги сміху"
10

Фото: Прес-служба

Днями відбувся відкритий кастинг танцівників для нового сезону легендарного оновленого проекту "Танці з зірками", який глядачі каналу "1+1" побачать восени.

Взяти участь у кастингу та стати частиною найяскравішого проекту країни прийшли сотні професійних танцівників та початківців. Серед них спробувати свої сили на головному паркеті країни вирішили зірки балету The Great Gatsby та кліпів MONATIK, гурту "Время и стекло", Michelle Andrade, учасники балетів Наталі Могилевської, Злати Огнєвіч та багатьох інших популярних артистів. Показати свої танцювальні здібності виявили бажання навіть професійні актори театру та учасники гумористичного проекту "Ліга сміху". Танцівники приїхали на кастинг із різних куточків України, Харкова, Чернівців, Запоріжжя, Херсону, та навіть із німецького міста Франкфурта.

Танцівникам необхідно було продемонструвати свої уміння у бальній хореографії та сучасному танці. Наразі залишається таємницею, хто стане у пару до зірок у новому сезоні проекту, а також чи повернуться на паркет улюблені танцівники минулого сезону Ігор Кузьменко, Євген Кот, Ілона Гвоздьова, Віталій Загоруйко, Анна Паламарчук, Олександра Кучеренко, Степан Місюрка, Дмитро Жук та молода матуся Олена Шоптенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці бегемотика" - Олена Шоптенко розчулила зізнанням про свою вагітність

Окрім, того продюсери "Танців з зірками" заінтригували глядачів можливою участю у проекті зірки американської версії шоу.

За правилами проекту, професійні танцівники складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі. Цієї осені вдруге сядуть у суддівські крісла та будуть оцінювати танці зіркових учасників улюбленці публіки: тренер Голосу.Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма.

Новий сезон легендарного оновленого проекту "Танці з зірками" глядачі телеканалу "1+1" зможуть побачити вже цієї осені.

Зараз ви читаєте новину «На кастинг нового сезону "Танців з зірками" прийшли зірки "Ліги сміху"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути