середа, 12 грудня 2012 09:43

На хрещення дочки Крістіни Орбакайте прийшов Філіп Кіркоров

Популярна виконавиця Крістіна Орбакайте хрестила свою дочку Клаву. На урочистому заході були присутні тільки найближчі друзі та родичі сім'ї. Цікаво, що дівчинка прийняла католицьку віру.

Хрестини відбулися увечері 10 грудня в московському приході Римсько-католицької церкви Святих апостолів Петра і Павла. Обряд звершив настоятель храму священик Ігор Ковалевський.

Під час таїнства в церкві були присутні тільки найближчі Крістіни: її чоловік Михайло Земцов, його батьки: мама Валентина Земцова і тато Михайло Файнберг, Алла Пугачова з чоловіком Максимом Галкіним, тато Крістіни Міколас Орбакас з дружиною Мариною і сином Фабіаном і найближчі друзі. Так, на урочистості був помічений Філіп Кіркоров, який приніс величезний букет білих троянд.

Хрещеними батьками стали Алла Пугачова і зведений брат Крістіни Орбакайте Фабіан. Після урочистої церемонії щасливе сімейство і їхні близькі відправилися відзначити радісну подію, репортаж з якої зробила сама Крістіна і виклала в мікроблозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіна Орбакайте хоче святкувати Новий рік у замку

Артистка опублікувала кілька знімків, на яких позує за столом з чоловіком Михайлом, який тримає на руках Клаву. На іншій фотографії Орбакайте зобразила святковий торт з ініціалом доньки, а на третьому знімку видно, як Крістіна з Михайлом разом ріжуть торт, поряд з ними схилилася над ласощами Алла Пугачова.

Відзначимо, у всіх трьох дітей Крістіни Орбакайте різні релігії. Старший син Микита Пресняков сповідує православ'я, середній син Дені Байсаров - іслам, і ось тепер молодша Клава прийняла католицтво. Цікаво, що чоловік Крістіни Михайло Земцов є православним, однак прийняв рішення дружини хрестити дочку в іншій гілці християнства.

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте народила третю дитину 30 березня в Майамі. Клавдія Михайлівна Земцова народилася вагою 3739 грамів і зростом 56 сантиметрів. Однак популярна виконавиця незабаром заявила, що не збирається довго сидіти в декреті: вже влітку артистка приступила до гастрольного туру.

Зараз ви читаєте новину «На хрещення дочки Крістіни Орбакайте прийшов Філіп Кіркоров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути