пʼятниця, 06 квітня 2012 17:06

На "футбольну" вечірку Сергій Сосєдов прийшов із Петром Дмитриченком
15

Фото: Фото: Жанна Мосійчук

В четвер в спортивному ресторані "Олімпійський", що на території НСК "Олімпійський", українські зірки та колишні спортсмени зібралися поговорити про чемпіонат з футболу, об'єднатися та показати національну єдність.

На вечірці пригощають червоним та білим вином. Під нього пропонують пасту, смажену картоплю, із салатами зі свіжих овочів та "Олів'є". На вході інтерв'ю роздає російський музичний критик Сергій Сосєдов. На вечірку прийшов із другом, колишнім коханцем Наталі Могилевської, Петром Дмитриченком.

"Я не знаю ваших футболістів, тому поняття не маю чи готова Україна до Євро", - підкреслює Сосєдов. До приміщення ресторану він заходить лише на кілька хвилин. Десь з годину стоїть фотографується на вулиці або роздає інтерв'ю.

Для зірок на вечірці влаштували змагання. Вони мали ганяти м'яч навколо перешкод та грати в настільний футбол. За виграш їм в подарунок дають футбольні м'ячі та квитки на чемпіонат. Так телеведучий Ігор Посипайко в поєдинку із актором Остапом Ступкою виграє квиток на матч Німеччина-Португалія

"Це один із останніх квитків, бо всі вже розкуплені. І тепер Ігор приєднається до 34 тис вболівальників на "Арені-Львів", - зауважує ведучий вечірки.

"Хоч щось на шарика отримав", - віджартовується Ігор.

 

Зараз ви читаєте новину «На "футбольну" вечірку Сергій Сосєдов прийшов із Петром Дмитриченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути