середа, 29 лютого 2012 14:30

Петро Дмитриченко не вітає Наталю Могилевську зі святами

Петро Дмитриченко не вітає Наталю Могилевську зі святами

Колишній коханець Наталі Могилевської Петро Дмитриченко не підтримує стосунків зі співачкою. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Із Могилевською не спілкуюся взагалі. Не судьба, як кажуть. Ми вже кілька років навіть не зідзвонюємося і не вітаємо одне одного навіть з Новим роком і Днем народження. Побили горщики. Як продюсер вона те, що треба, але віддати себе повністю їй я б не ризикнув. До того ж нам би дуже заважали наші колишні стосунки", - зауважує Дмитриченко.

Втім про свою дівчину співак також не розповідає.

"Не можу сказати, що зараз маю дівчину. Кому це треба окрім мене? Правильний артист – холостий артист. Але моє життя як чоловіка повне", - зізнався чоловік.

Місяць тому Дмитриченка запідозрили в стосунках із російським музичним критиком Сергієм Сосєдовим.

"Це справжнісінькі плітки. Сергій мій давній друг. Знаю його ще з 2008 року, коли виступав на Слов'янському базарі. Йому сподобався і мій голос і я, але не більше того. Ми друзі. Бували одне в одного вдома, знаємо, що одне в одного на душі. Колись мій директор допомогла йому вийти на українське телебачення. Коли Сергій переїхав до Києва, друзів в нього тут не було і ми ще більш зблизились. Дуже грамотна і розумна людина. Я би в нього хотів би навчитися доносити свої почуття до людей. Ще він гарно спілкується з журналістами, добре приховує таємниці і правильно їх розкриває. Я б теж так хотів", - замріявся співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній коханець Могилевської жаліється на малі заробітки

Хоч Сосєдов буває прямолінійним і брутальним, але, за словами Дмитриченка, він "до мозку кісток добряк".

"Насправді я за нього навіть хвилююся, коли дізнаюся, що він немає коханої людини. Хоч з другого боку незрозуміло, якою вона має бути для нього. Те, що він гомосексуаліст, нічого не значить. Знаєте, скільки у світі таких? Вони задають моду, музику, дизайн, архітектуру. Мені здається, що з такими людьми відбувається якась метаморфоза", - порозмірковував Дмитриченко.

Зараз ви читаєте новину «Петро Дмитриченко не вітає Наталю Могилевську зі святами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути