Ексклюзиви
пʼятниця, 17 травня 2019 17:57

На 40-річчі фільму "Чужий" в Україні заграє культовий рок-гурт

На 40-річчі фільму "Чужий" в Україні заграє культовий рок-гурт
Концерт швейцарського рок-гурту The Young Gods відбудеться в Києві в клубі MonteRay. Фото: прес-служба

Перший концерт в Україні культового швейцарського рок-гурту The Young Gods відбудеться в Києві, 2 червня, в клубі MonteRay. Подія запланована в рамках міжнародної програми святкування 40-річчя фільму "Чужий" Рідлі Скотта. Його організовують з ініціативи посольства Швейцарії в Україні.

Понад 30 років тому The Young Gods починали, як піонери індустріального року, безперервно змінюючи і удосконалюючи своє унікальне звучання. Вони стали легендами європейської сцени. Їхня творчість надихала таких артистів, як Pitchshifter, Mike Patton, Sepultura, The Edge (U2), Econoline Crush і навіть David Bowie. Trent Reznor (Nine Inch Nails) і Ministry називають The Youngs Gods гуртом, який справив великий вплив на їхню музику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Rammstein презентували перший за 10 років альбом

Всього The Young Gods випустили 12 студійних альбомів. Робота над останнім була розпочата в 2015 році. Написані пісні виконувалися на концертах протягом трьох років, завдяки чому початкові версії отримали свою довершену форму. Гурт фіналізував роботу над альбомом Data Mirage Tangram спільно з британським саундпродюсером Аланом Молдером, відомим, зокрема, по роботі з Nine Inch Nails, Editors, Foals. Його реліз відбувся в лютому 2019 року.

"Вперше в історії цей альбом став результатом виключно колективної роботи", - зазначає фронтмен The Young Gods Франц Трейхлер.

На думку музикантів, Data Mirage Tangram повинен бути збережений в якості основного альбому The Young Gods і доповнити їх загальний ДНК. Нову програму гурту можна буде почути у Києві в перші дні літа.

Також в Довженко-Центрі буде проведена ретроспективна виставка Г. Р. Гігера - видатного швейцарського художника і творця образу ксеноморфа з фільму "Чужий", виставка "Camera Obscura. Гігер і фотографія. 1950-1960-ті" в галереї Triptych: Global Arts Workshop. На кінофестивалі "Молодість" відбудеться показ відреставрованої оригінальної версії фільму.

Зараз ви читаєте новину «На 40-річчі фільму "Чужий" в Україні заграє культовий рок-гурт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути