понеділок, 27 вересня 2021 11:02

На 15 років молодший: Джолі запідозрили в романі з колишнім Белли Хадід

На 15 років молодший: Джолі запідозрили в романі з колишнім Белли Хадід
Анджеліна Джолі та The Weeknd вдруге разом повечеряли в ресторані. Фото: LEGION-MEDIA

Мережею ширяться чутки про можливий роман акторки 46-річної Анджеліни Джолі й співака 31-річного The Weeknd, справжнє ім'я Ейбел Макконен Тесфає.

Два місяці тому їх уперше помітили за романтичною вечерею. 26 вересня пару знову помітили разом, передає Hollywoodose.

Зірки повечеряли в італійському ресторані Giorgio Baldi в Лос-Анджелесі. Приїхали окремо. У приватній частині закладу пара провела дві з половиною години. Після цього Джолі й The Weeknd покинули ресторан разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джолі заявила, що має докази домашнього насильства Бреда Пітта

Зірки зараз вільні від романтичних стосунків. Проте точна причина їхньої другої за два місяці спільної вечері невідома. Це може бути романтична або ділова зустріч, зазначають у мережі.

Раніше The Weeknd зустрічався із супермоделлю Беллою Хадід, яку визнали найгарнішою жінкою у світі. Також співак був у стосунках зі співачкою Селеною Гомес. Пізніше він знову повернувся до Хадід. Проте 2019 року пара розійшлася через напружені робочі графіки.

Голлівудські зірки 45-річна Анджеліна Джолі й 57-річний Бред Пітт, які розійшлися 2016 року, досі судяться одне з одним. Цього разу Пітт подав до суду на ексдружину через їхній маєток у Франції Chateau Miraval. Попри те, що зіркова пара вже не разом майже п'ять років, судова справа щодо опікунства над дітьми так і не завершена. Тепер Пітт скаржиться, що Джолі хоче самостійно продати її частку спільної нерухомості без погодження з ексчоловіком.

Зараз ви читаєте новину «На 15 років молодший: Джолі запідозрили в романі з колишнім Белли Хадід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути