четвер, 18 березня 2021 14:55

Джолі заявила, що має докази домашнього насильства Бреда Пітта

Джолі заявила, що має докази домашнього насильства Бреда Пітта
Зіркове подружжя Бреда Пітта та Анджеліни Джолі / Reuters

Акторка Анджеліна Джолі, 45 років, заявила, що готова надати докази домашнього насильства з боку колишнього чоловіка Бреда Пітта, 57 років, у судовому процесі про розлучення з ним.

Голлівудська зірка стверджує, що під час їхнього шлюбу Пітт був жорстоким, і вона ніби має документи, які доводять її слова про домашнє насильство. Про це пише Euro Weekly News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джолі буде режисером фільму про воєнного фотографа

У Джолі та Бреда є спільні діти - Меддокс, 19 років, Захара, 16 років, Пакс, 17 років, Шайло, 14 років, і близнюки Нокс і Вів'єн, 12 років. Під час судового процесу зірки узгоджують як фінансові суперечки, так і умови опіки. Можливо, що Шайло, Нокс і Вів'єн навіть дадуть свідчення, але спочатку їм слід отримати дозвіл від обох батьків.

Одним із факторів, що впливають на питання про опіку, є той факт, що Джолі хоче переїхати за кордон з дітьми, а Пітт категорично проти. 2019-го Анджеліна Джолі сказала, що хотіла б жити за кордоном, але повинна зачекати, доки діти підростуть.

"Я хотіла б жити за кордоном і зроблю це, як тільки моїм дітям виповниться 18 років", - заявила тоді акторка.

Джолі та Пітт одружилися в серпні 2014-го. У пари 6 дітей, з яких 3 всиновлені. Пара розійшлася у вересні 2016-го, після 2 років шлюбу. Відтоді точаться розмови щодо словесних і фізичних образ між ними.

Бреда Пітта раніше визнав невинним в звинуваченнях щодо жорстокої поведінки Департамент у справах дітей та сім'ї округу Лос-Анджелес після можливого інциденту в приватному літаку з одним із дітей колишнього подружжя.

Зараз ви читаєте новину «Джолі заявила, що має докази домашнього насильства Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути