вівторок, 24 березня 2020 15:27

Мюзикли замість мультиків: на яких творах ростуть малі Монатіки

Мюзикли замість мультиків: на яких творах ростуть малі Монатіки
Користувачі дуже тепло відгукнулися про відео-ілюстрацію родинного життя Фото: instagram.com/monatik_official/

Співак і танцюрист Дмитро Монатік проводить карантин удома із дружиною Іриною і 2 синами. Зіркові батьки залучають дітей до мистецтва. Почали з мюзиклів, бо самі із задоволенням їх переглядають.

У Instagram Ірина Монатік розмістила потішне відео. На ньому хлопчики уважно дивляться мюзикл "Кішки". Діти зняті зі спини.

"Ми з Дімою обожнюємо мюзикли і дітям ненав'язливо прищеплюємо любов до цього чудового мистецтва. Сьогодні The Cats, наші котики в захваті", - написала задоволена Ірина.

Користувачі дуже тепло відгукнулися про відеоілюстрацію родинного життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто продовжить боротьбу за звання "Голос країни" в одноіменному шоу

"Дивляться, як заворожені", "Найкращі", "Найулюбленіші", "Милі Монатики - миліше всіх котиків. Навіть зі спини", "Головні глядачі. Такі крихітки", "Ваау. Молодці", "Так тримати", "Клас, так уважно дивляться", "Любимки", "Теж таке люблю, дивитися і слухати", "Які розумники", "Ой, давно хотіла подивитися... дякую за ідею, а те що ви любите мюзикли, видно з ваших шоу і відео", "У вас чудова сім'я. Ви прекрасні", - написали фани.

Співак Дмитро Монатік випустив відеороботу. Артист представив відео на трек "Сильно". Він увійшов до 3-го сольного альбому "LOVE IT ритм". Знімання відео відбувалося в Києві. Режисеркою виступила Таня Муіньо.

Зараз ви читаєте новину «Мюзикли замість мультиків: на яких творах ростуть малі Монатіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути